Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην συνεδρίαση της Πολιτικής Προστασίας συμμετείχε ο Δήμος Νάουσας

Σχεδιασμός και δράσεις πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών κατά την αντιπυρική περίοδο 2024

Στην τακτική συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, συμμετείχαν ο  Αντιδήμαρχος σε θέματα Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και  Δημοτικής Αστυνομίας κ. Γρηγόρης Σαμαράς και ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Νάουσας κ. Κώστας Πάντσιος.


Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Μαΐου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και συσκέψεων του Δήμου Βέροιας με θέμα: Σύγκληση Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας με θέμα «Σχεδιασμός και δράσεις πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων απο την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών κατά την αντιπυρική περίοδο 2024»

2 σχόλια:

  1. Τα οικόπεδα που δεν έχουν καθαριστεί τι γίνεται αν πάρουν τα χόρτα φωτιά και άλσος έχει και στην Βέροια δεν βλέπω να ενδιαφέρεται ο δήμαρχος και ο δήμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το δασος γυρω απο το Σελι ανηκει στο Δασαρχείο Ναουσας.....φροντιστε να καθαρισθει οπως και η κατασκήνωση πριν το Σελι στην Γραμμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ