Συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας παρουσία του Αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας Θωμά Χατζόπουλου, με θέμα την ετοιμότητα του Δήμου Αλεξάνδρειας στην αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.
Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τμήματος Περιβάλλοντος κ. Γκιουρτζής Στέφανος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Παγγούρας Αθανάσιος, η αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας κα. Μούρνου Αλεξία, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ημαθίας κ. Βεργώνης Κωνσταντίνος, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Ν.Ημαθίας κ. Κουβακάς Αλέξανδρος, ο Υποδιοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας κ. Αρβανιτίδης Χρήστος, ο Προϊστάμενος του Δασαρχείου Βέροιας κ. Παπαρουσόπουλος Γεώργιος, ο κ. Βαλσαμόπουλος Αντώνιος εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, ο κ. Σεϊμένης Ιωάννης εκπρόσωπος του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας, εκπρόσωποι του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ημαθίας.
Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν και κατατέθηκαν απόψεις- προτάσεις με θέμα: Έργα και μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και προπαρασκευαστικές δράσεις εμπλεκόμενων φορέων στα όρια του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
«Έσπασε» στην Ανάκριση και παραδέχθηκε ότι αυτός την χτύπησε! Ο ξυλοδαρμός έγινε στο σημείο όπου βρέθηκε η κοπέλα
-
Την κοπέλα εντόπισαν σε άθλια κατάσταση περαστικοί, οι οποίοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία
-
Δυστυχώς, δεν είσαι σε θέση να καταθέσει - Επάνω της βρέθηκαν πορτοφόλι και κινητό, οπότε αποκλείεται το ενδεχόμενο της
-
Φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και ρήξη σπλήνας - Μεταφέρεται διασωληνωμένος - Στήθηκε «γέφυρα σωτηρίας»
-
Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη Βέροια
-
Η αδελφή της απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό, να καταθέσει στην Αστυνομία - Τα σενάρια που
-
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία - Κάνουν «φύλλο και φτερό» το κινητό της
-
Τον βρήκε περαστικός - Η μητέρα του βρισκόταν στην εκκλησία - Η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή
-
Σ' αυτό το σημείο χτύπησε το άτυχο παιδί Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Θεσσαλονίκη δίνει ένας 7χρονος από
-
Είναι ζήτημα τιμής για τους Ασφαλίτες, να εντοπίσουν τον δράστη και να τον οδηγήσουν στην Δικαιοσύνη




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.