Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άνοιξαν οι πόρτες του νέου «Remvi Steak House»!


Ένας υπέροχος χώρος στο δρόμο προς Ασώματα με θέα και εκπληκτικό φαγητό για καθημερινές γευστικές αποδράσεις!


Το νέο Remvi Steak House άνοιξε τις πόρτες του! Από τις αρχές Μαΐου, ένας ανανεωμένος, υπέροχος χώρος, ιδανικός για όμορφες παρεΐστικες και οικογενειακές στιγμές, μας περιμένει καθημερινά να απολαύσουμε υπέροχο φαγητό και εκπληκτική θέα.


Το νέο Remvi Steak House μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων... Απολαύστε την αυθεντική γεύση του καπνιστού κρέατος, καθώς και πιάτα προετοιμασμένα με φροντίδα και αγάπη. 


Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα υπέροχα μοσχαρίσια ξηράς ωρίμανσης κρέατα, όπου η υπέροχη γεύση συναντά την απαλή τρυφερότητα.


Το Remvi Steak House προσφέρει μεγάλη ποικιλία από γεύσεις σε ορεκτικά, σαλάτες και κρέατα της ώρας, που ικανοποιούν τους πάντες,  σε τιμές που ταιριάζουν σε όλους.


Από τα πιο φρέσκα κρέατα μέχρι τα πιο λαχταριστά λαχανικά,  κάθε πιάτο είναι μια απόλαυση γεύσης και ποιότητας.


Και φυσικά το Remvi Steak House δεν έχει ξεχάσει τους μικρούς επισκέπτες. Τα παιδικά μενού περιλαμβάνουν αγαπημένες επιλογές που θα καλύψουν κάθε γούστο. Επίσης διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο παιχνιδιού, ώστε τα παιδιά να περάσουν ευχάριστες και οι γονείς ξέγνοιαστες στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης.

Remvi Steak House
3ο χλμ. Βέροιας - Ασωμάτων
Τηλ. επικοινωνίας 6971845595

instagram: remvi.veria











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ