Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιο πρωτάθλημα; Η ατάκα του Σαββίδη που πάγωσε τους Παοκτσήδες

Γράφει ο «Κατάσκοπος»

Στον έβδομο ουρανό βρίσκονται όλοι οι Παοκτσήδες της Γης. Εντάξει, αυτό που κατάφερε ο Δικέφαλος, δεν το φανταζόταν ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του, μετά το ματς της Λαμίας. 

Γράφτηκαν πολλά, ειπώθηκαν χιλιάδες πράγματα, έγιναν αναλύσεις επί αναλύσεων, αλλά εγώ θα σταθώ σε μια ατάκα του Ιβάν Σαββίδη, που ναι μεν πέρασε στα ψιλά, αλλά περικλύει όλο το μέλλον του ΠΑΟΚ. Είναι η πρώτη φορά ο Πρόεδρος το παραδέχεται δημόσια. Κακά τα ψέματα, η ομάδα μπαίνει πλέον στην μετά... Σαββίδη εποχή!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, στο γλέντι που στήθηκε την επόμενη ημέρα, μίλησε μέσω κάμερας και έστειλε τα δικά του μηνύματα, αποθεώνοντας παίκτες, Λουτσέσκου και Γκαγκάτση. 

Εκεί όμως που έπεσαν τα τσιμέντα της Τούμπας ήταν όταν απευθυνόμενος στον γιο του Γιώργο είπε: «Να είσαι πάντα μαζί τους και κοντά τους». Με λίγα λόγια, ο Ιβάν έδωσε και επίσημα την σκυτάλη στον πρωτότοκό του να συνεχίσει το έργο του στην Θεσσαλονίκη. 

Από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα και ο Ιβάν δεν μπόρεσε να έρθει να αγκαλιάσει το οικοδόμημά του, καταλαβαίνουμε όλοι πως έχει ξεκινήσει μια νέα εποχή για τον ΠΑΟΚ. Φαντάζομαι για ευνόητους λόγους η ΠΑΕ έκοψε το συγκεκριμένο πλάνο από το παρακάτω βίντεο και είναι απολύτως σεβαστό.

10 σχόλια:

  1. Άμα δίνει λεφτά στον Γιωργάκη να συντηρεί την ομάδα των " κατατρεγμένων " θα συνεχίσει ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί , ειδάλλως περασμένα μεγαλεία διηγοντας τα να κλαίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαγορεύεται από το ΝAΤ0 και την Ευρωπαϊκή Ένωση να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα ο Ρώσος. Γιατί τα κρύβετε αυτά; Μόνο σκοτεινά πριμ μέσω δαιδαλώδους δικτύου off shore στέλνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλ. ο Σαββίδης είναι Ρώσος. Οι Έλληνες της Αμερικής είναι Ελληνοαμερικανοί, ενώ ο Σαββίδης Ρώσος. Μπράβο, τέλεια. Διακρίνω ένα μίσος; Μήπως επειδή πληρώνει από τη τσέπη του και δεν χρεώνει κανένα; Δεν έχει καμία σχέση με τους Έλληνες ολιγάρχες ιδιοκτήτες ΠΑΕ που τα φορτώνουν όλα στην πλάτη του Ελληνικού λαού. Γι' αυτό πρόσεχε όταν πετάς τη λέξη Ρώσος φίλε μου. Είναι πολύ πιο πατριώτης από πολλούς άλλους.

      Διαγραφή
    2. Ο Σαββίδης είναι Έλληνας πολίτης .Με διαβατήριο και υπηκοότητα.Σε πονάει(ο Ρώσος)

      Διαγραφή
    3. ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ Ο ΡΩΣΟΣ! ΕΣΥ ΠΟΝΑΣ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ!

      Διαγραφή
  3. Πάνω στον πόνο σας πολα ακόμη θα πειτε δεν πειράζει ένας χρόνος είναι θα περάσει και θα το ξεχάσετε Καναρίνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια ζωή ΠΑΟΚ όσο και να σας πονάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΕΣΥ ΠΟΝΑΣ! ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΕΧΩ 9 ΚΑΙ ΕΣΥ 3! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

      Διαγραφή
  5. Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής 2024 (μέσα στο Βικελίδης) ...και ο ΑΡΗΣ θα χάσει το κύπελλο για πολλοστή φορά. 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ