Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παράσταση διαμαρτυρίας στον ΕΛΓΑ έκαναν αγρότες Ημαθίας και Πέλλας

Σε παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στη Βέροια, προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης 15 Μαΐου 2024 αγρότες από την Ημαθία και την Πέλλα.


Η απόφαση για την κινητοποίηση αυτή πάρθηκε στη σύσκεψη των Αγροτικών Συλλόγων που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Απριλίου 2024, με τη συζήτηση να εστιάζεται στα προβλήματα που προέκυψαν κατά την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο, όπως η ακαρπία (σε βερίκοκα, δαμάσκηνα, κεράσια, βιομηχανικά και επιτραπέζια ροδάκινα, αμύγδαλα κ.α.), με αποτέλεσμα πολλοί αγρότες να βρίσκονται σε απόγνωση αφού ο ΕΛΓΑ δεν αναγνωρίζει την ζημία και για πολλοστή φορά μένουν χωρίς εισόδημα.

Στην παράσταση διαμαρτυρίας συμμετείχαν οι Αγροτικοί Σύλλογοι ΑΣ Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας», ΑΣ «Πιερίων» Ημαθίας, ΑΣ Ημαθίας, ΑΣ Κρύας Βρύσης «Η Ομόνοια», ΑΣ Πέλλας «Η Ενότητα» και ΑΣ «Αγρός» Αλμωπίας.


Το υπόμνημα διάβασε ο πρόεδρος του Α.Σ. Μαρίνος Αντύπας Δημήτρης Τσιουλάκος και στη συνέχεια, αντιπροσωπεία αγροτών παρέδωσε το υπόμνημα στην αναπληρώτρια της Διευθύντριας του υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ.













1 σχόλιο:

  1. Ήδη η κυβέρνηση μετά την συγκέντρωση αυτή πέφτει και πάμε για εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ