Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κοζάνη: 33χρονος υπέκυψε στα τραύματά του μετά από τροχαίο - Σε δωρεά οργάνων προχώρησαν οι γονείς

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 33χρονος από την Εράτυρα Κοζάνης, που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης έξω από την κωμόπολη του Βοΐου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του kozanimedia.gr, ο άτυχος Ευθύμης ήταν πολυτραυματίας, με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με τους γιατρούς στο Μαμάτσειο να καταφέρνουν, αρχικά, να τον κρατήσουν στη ζωή και να τον διασωληνώνουν, ώστε να πραγματοποιηθεί η διακομιδή του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Όμως εκεί ο 33χρονος, δυστυχώς, υπέκυψε στα τραύματά του.

Οι γονείς του 33χρονου δώρισαν τα όργανά του -Την Τετάρτη η κηδεία

Οι γονείς του 33χρονου, σε μια γενναία και σημαντική κίνηση, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δωρεά οργάνων, ενώ να σημειωθεί πως στην Εράτυρα ακυρώθηκαν όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, την Δευτέρα του Πάσχα.

Η κηδεία του άτυχου νεαρού, ο οποίος διέμενε μόνιμα στον Καναδά και επισκεπτόταν τα τακτικά την Εράτυρα, θα γίνει την Τετάρτη, στη 1 το μεσημέρι, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 10 το πρωί.

Πώς έγινε το τροχαίο στην Κοζάνη


Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia.gr, o 33χρονος την Μ. Τρίτη, βγαίνοντας από την Εράτυρα και κινούμενος προς Γαλατινή, έχασε τον έλεγχο του ΙΧ, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα την εκτροπή του.

Ο 33χρονος, μάλιστα, βρέθηκε από άλλο οδηγό εκτός οχήματος και αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου σήμανε, κυριολεκτικά, συναγερμός και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ