Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πικρή ήττα για τον Φιλιππο στον δεύτερο τελικό με την ΧΑΝΘ και η πρόκριση έγινε… «βουνό»


Δεν κατάφερε να ισοφαρίσει την σειρά των τελικών ανόδου της National League 1 ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος στον δεύτερο αγώνα με τη ΧΑΝΘ γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 69-74 και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την πρόκριση μέσα από αυτή τη φάση.


Ο αγώνας ξεκίνησε σε χαμηλό τέμπο, με την ομάδα μας να παίρνει πρώτη το προβάδισμα, έχοντας ωστόσο σε «απόσταση αναπνοής» την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι δύο ομάδες πήγανε «σώμα με σώμα» στο πρώτο δεκάλεπτο, με τον Φίλιππο να προηγείται στο καλάθι με 22-20, ενώ ανάλογη ήταν και η εικόνα στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου. Προς το τέλος του ημιχρόνου, όμως, η ΧΑΝΘ εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια της ομάδας μας και σε συνδυασμό με κάποια διαιτητικά λάθη, πήρε διψήφιο προβάδισμα πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ στο 37-47 υπέρ της.


Το τρίτο δεκάλεπτο δεν είχε κάτι ουσιαστικό να προσφέρει, με αμφότερες τις ομάδες να μην παρουσιάζουν καλό πρόσωπο και συνολικά να σημειώνονται 22 πόντοι, με τη ΧΑΝΘ να κρατάει τη διαφορά και τον πίνακα του σκορ να δείχνει 48-59 υπέρ των φιλοξενούμενων.


Όλο το «ζουμί» ήταν στην τελευταία περίοδο του αγώνα, εκεί όπου ο Φίλιππος Βέροια έδειξε μέταλλο και κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και να επιστρέψει σε θέση οδηγού στο τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε. Ωστόσο, ένα κακό επιθετικά διάστημα, μας κράτησε πίσω, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η ΧΑΝΘ, ανέτρεψε εκ νέου το σκορ και τελικά έκανε το «break» με 69-74 παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα στη μάχη της ανόδου.


Υπόδειγμα φιλάθλων οι εκατοντάδες υποστηρικτές της ομάδας που για ακόμη μια φορά έδωσαν δυναμικό «παρών» στο ΔΑΚ «Βικέλας» του Μακροχωρίου και μας έδειξαν ότι στην προσπάθεια που κάνουμε δεν είμαστε μόνοι! Τίποτα δεν τελείωσε ακόμη…

Διαιτητές: Συμεωνίδης-Ευφραιμίδης-Ταρενίδης
Τα δεκάλεπτα: 22-20, 37-47, 48-59, 69-74.

Φίλιππος Βέροιας (Κοθράς): Μελαδιανός 5 (1), Καραγιώργος 5 (1), Φλιάτης 10 (1), Ελευθεριάδης 12 (1), Ξενιτίδης 10 (1), Κάτζος 6, Μπένας 11, Αποστολίδης 10 (1).







1 σχόλιο:

  1. Και ο τοτος τη καθε ταξη την εκανε δυο φορες για να τα μαθει καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ