Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ελληνική Παραγωγή Web-TV με αφιέρωμα στο βαμβάκι και καλεσμένο τον Στέφανο Νταούκα

Συζήτηση για το ελληνικό βαμβάκι αλλά και η πρώτη παρέμβαση της σεζόν για την τιμή στο συμπύρηνο!
Μετά από την Πασχαλινή ανάπαυλα, η «Ελληνική Παραγωγή» επιστρέφει στις οθόνες σας την Πέμπτη 9 Μαΐου στις 9 το βράδυ. Καλεσμένος στο studio της εκπομπής ο Στέφανος Νταούκας σε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη για την παραγωγή βαμβακιού στην Ελλάδα, αλλά και την πρώτη του δημόσια παρέμβαση για τη φετινή χρονιά στο συμπύρηνο ροδάκινο.

Επιπλέον, στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο ειδικός στα Συστήματα Ποιότητας Γιώργος Πεχλιβανίδης μιλά στην «Ελληνική Παραγωγή» για τα νέα πρωτόκολλα ποιότητας στην παραγωγή και διαχείριση βαμβακιού αλλλα και γιατί οι μεγάλοι ξένοι οίκοι μόδας ψηφίζουν… Ελλάδα!

Αυτά και άλλα πολλά, την Πέμπτη 9 Μαΐου ώρα 21:00 ζωντανά στις οθόνες σας από τα κανάλια της «Ελληνικής Παραγωγής» στο youtube https://www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv και στο facebook https://www.facebook.com/ellinikiparagogiwebtv ενώ παράλληλα αναμεταδίδεται από το www.veriotis.gr και www.imathiotikigi.gr.

Μετά την ζωντανή μετάδοσή τους, όλες οι εκπομπές είναι διαθέσιμες προς προβολή οποιαδήποτε στιγμή από το επίσημο κανάλι στο Youtube https://www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv. Κάντε την εγγραφή σας για να είστε ενημερωμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ