Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εγκατελελειμμένα οχήματα «σήκωσε» η Δημοτική Αστυνομία

Η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων είναι μία προτεραιότητα των αρμοδιοτήτων της Δημοτικής Αστυνομίας Βέροιας.

Η διαδικασία απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων περιλαμβάνει τον εντοπισμό του οχήματος, την επικόλληση της προειδοποίησης στον ανεμοθώρακα του οχήματος, την σχετική αλληλογραφία με τον ιδιοκτήτη καθώς και την ενημέρωση άλλων αρμόδιων Υπηρεσιών.


Τα εγκαταλειμμένα οχήματα προκαλούν προβλήματα όπως ρύπανση του περιβάλλοντος, συγκέντρωση αστικών απορριμμάτων και δεσμεύουν πολύτιμες θέσεις στάθμευσης, οπότε η απομάκρυνσή τους είναι απαραίτητη για την διατήρηση και την ασφάλεια των δημόσιων χώρων.


Παράλληλα, η Δημοτική Αστυνομία αυτές τις ημέρες, εκτός από την απομάκρυνση εγκαταλελημμένων οχημάτων, βεβαίωσε παραβάσεις σε παράνομα σταθμευμένα οχημάτα, εφάρμοσε διοικητικά μέτρα σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, έκανε ελέγχους σε δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς, ασχολήθηκε με την ρύπανση σε τσιμενταύλακες τοπικών κοινοτήτων, αλλά και την θεώρηση του γνήσιου υπογραφής κατ' οίκον και στα γραφεία της υπηρεσίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ