Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μήπως είσαι... «αγκωνόμυαλος»; Τα viral βίντεο της ΕΛ.ΑΣ.


Έναν νέο όρο, αυτόν των «αγκωνόμυαλων» εφηύρε η Ελληνική Αστυνομία για την νέα της καμπάνια με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σωστή χρήση του κράνους.

Πρωταγωνιστές λοιπόν οι «αγκωνόμυαλοι», οι μοτοσυκλετιστές που έχουν το μυαλό τους στον αγκώνα και όχι στο κεφάλι και επιλέγουν να μην τοποθετούν το κράνος στο κεφάλι τους αλλά στον αγκώνα τους, προστατεύοντας το… λάθος σημείο του σώματός τους.

Με δύο βίντεο, με πρωταγωνιστές δύο γνωστούς επαγγελματίες του κλάδου τους, έναν οδοντίατρο και μια make up artist, που δημοσιεύθηκαν στα social media, η Ελληνική Αστυνομία προσπαθεί να αναδείξει τους κινδύνους που κρύβει η μη ενδεδειγμένη χρήση του κράνους από τους μοτοσικλετιστές.


Δείτε τα βίντεο:


4 σχόλια:

  1. Αγκωνομυαλοι είναι αυτοί που ηγούντε της αστυνομίας.

    Στην Βέροια,εδω και πολλά χρόνια ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ οδηγός μοτοσυκλέτας χωρίς κράνος,όχι γιατί δεν είναι αγκωνόμυαλοι οι Βεροιώτες ,αλλά γιατί η τροχαία Βέροιας κάνει σε αυτό το θέμα πολύ σωστά την δουλειά της.

    Αλλο, στρουθοκαμιλισμός και άλλο αγκωνόμυαλοι οδηγοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε κακομοίρη σχολιαστή της Αστυνομίας, δεν παίζει ρόλο αν έχεις πάνω στο κεφάλι κάτι που μοιάζει με κράνος, αλλά αν αυτό που φοράς είναι το προβλεπόμενο κράνος, και αν το φοράς σωστά.
      Αυτή είναι η τροχαία......κοιτάει το «θεαθήναι» και όχι την ουσία.
      Και εκεί στην τροχαία μην βάζετε πολύ ζελέ στο μαλλί γιατί καίει την φαιά ουσία.

      Διαγραφή
    2. Προς 7.59
      Ρε Φασουλονταβα βεροιωτη που δεν έχεις βγει έξω από τη στάνη σου και τη οδό Βλαχων Ηρωιδων, αν δεν είχες πρόβατα και μπορούσες να βγεις έξω από την Βέροια μια φορά στη ζωή σου θα καταλάβαινες την διαφορά που έχουν οι μοτοσυκλετιστες της Βέροιας με αυτούς της Θεσσαλονίκης, Έδεσσας Κατερίνης etc.

      Αυτούς που φοράνε κράνος ποδηλάτου σε μοτοσυκλέτα, τους αφήνει επίτηδες η τροχαία για να μπορούμε οι υπόλοιποι οδηγοί, να ξεχωρίζουμε τα γίδια που κρατάνε τιμονι.

      Διαγραφή
  2. Στην αλεξανδρεια θα δεις 18χρονους και 30 χρονους να μην φορανε το κρανος ακομη και ο συνεπιβατης. Το κρανος οι περισσοτεροι το εχουν στον αγκωνα αλλοι το φορανε μεχρι το μετωπο και αλλοι στο αριστερο χερουλι τιμονιου. Οταν μαθαινουν οτι πεφτει γραψιμο για κρανος τοτε θυμουνται να το φορεσουν. Η καλυτερη τιμωρια ειναι κατασχεση μηχανης και καταστροφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ