Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επίσκεψη Ιταλών μαθητών στο Δημαρχείο Νάουσας


Μαθητές του Σχολείου Riccardo Gulia της ιταλικής πόλης Sora επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Νάουσας στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+.


Συγκεκριμένα, 6 μαθητές 12-14 ετών και 3 καθηγήτριες του Ιταλικού Σχολείου επισκέφθηκαν το δημαρχείο, καθώς φιλοξενούνται σε οικογένειες μαθητών του Λαππείου 1ου Γυμνασίου από τις 9 έως τις 15 Μαΐου, ενώ υπεύθυνος για το πρόγραμμα από πλευράς Λαππείου Γυμνασίου είναι ο καθηγητής πληροφορικής κ. Γιώργος Μπιλιούρης.


Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης μαθητές του 1ου Λαππείου Γυμνασίου και ο Διευθυντής κ. Γιώργος Μάλλιος, ενώ από πλευράς Δημοτικής Αρχής ο Αναπληρωτής του Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Οικονομικών, Καινοτομίας, Ανάπτυξης και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας κ. Θεόδωρος Δολδούρης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Νεολαίας κ. Στέλιος Δάγγας και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων κα Ία Χατζηϊωαννίδου.


Είναι η δεύτερη, συνεχόμενη φορά που αποστολή του ιταλικού σχολείου επισκέπτεται την Νάουσα, ενώ το πρόγραμμα Erasmus+ περιλάμβανε επισκέψεις σε Θεσσαλονίκη, Μετέωρα και Βεργίνα, περιήγηση στην πόλη μας και ξενάγηση από μαθητές του Λαππείου, επίσκεψη στο σχολείο και επιτόπια παρακολούθηση μαθημάτων (που είναι και ο πυρήνας του προγράμματος, Job shadowing), κοινές δράσεις των μαθητών των δύο σχολείων και παρακολούθηση των εκδηλώσεων του Ολοκαυτώματος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ