Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (15/4 - 21/4)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Ο Πλούτωνας στους Οίκους του ατομικού γενέθλιου χάρτη αποτελεί έναν σημαντικό δείκτη της εσωτερικής δύναμης, της μεταμόρφωσης και της επανάστασης σε διάφορες πτυχές της ζωής ενός ατόμου. Ο Πλούτωνας, πλανήτης της δύναμης, της αναγέννησης και της μεταμόρφωσης, όταν βρίσκεται σε διάφορους οίκους, αποκαλύπτει πού και πώς οι αλλαγές αυτές εκδηλώνονται.

Καθώς ο Πλούτωνας διανύει την πορεία του μέσα από τους διάφορους οίκους ενός αστρολογικού χάρτη, φέρνει μεταμορφώσεις, αναγέννηση και αποκαλύψεις, που σηματοδοτούν κρίσιμες φάσεις ανάπτυξης και εξέλιξης στη ζωή ενός ανθρώπου. Η παρουσία του στον εκάστοτε γενέθλιο οίκο υπόσχεται δραστικές αλλαγές στις αντίστοιχες περιοχές της ζωής, αποκαλύπτοντας τη δύναμη της προσωπικής μεταμόρφωσης και ανάπτυξης.



♈ Κριός

Γενικά

Η ένταση συνεχίζεται με άλλη μορφή και το βάρος της προσοχής σου μεταφέρεται στην οικονομική σου διαχείριση. Για σένα που έχεις επηρεαστεί επαγγελματικά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου, συνέχισε να προσέχεις τις εξελίξεις εξασφαλίζοντας την άμυνα και την διαδικασία της δικής σου επιβίωσης. Συναισθηματικά περνάς σε ένα καινούργιο στάδιο όπου εδώ θα φανεί το πόσο αντέχει μια σχέση ή το τέλος της, που αδυνατεί πλέον να προχωρήσει. Πάντως τις αποφάσεις που θα πάρεις θα τις ρυθμίσουν τα γεγονότα και όχι εσύ ο ίδιος από μόνος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής , η Αφροδίτη και ο Β. Δεσμός από το ζώδιο σου, σχηματίζουν σύνοδο φέρνοντας μοιραίες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή! Στηνδική σου περίπτωση μπορεί να σημαίνει μία επανασύνδεση ή εκπλήρωση μίας αισθηματικής σου επιθυμίας που ήταν στην καρδιά σου εδώ και καιρό! Η ώρα των αποφάσεων στον έρωτα είναι εδώ και πολλά θα αλλάξουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σύνοδος Δία / Ουρανού προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες προόδου και ανόδου στα οικονομικά σου! Είναι ο καιρός να εξερευνήσεις νέες πηγές εσόδων, παράλληλα λύνονται επαγγελματικές υποθέσεις που ήταν προβληματικές εδώ και καιρό!

♉ Ταύρος

Γενικά

Η περίοδος είναι ενδιαφέρουσα αλλά εξουθενωτική. Οι εκκρεμότητες δεν σταματούν και οι καθυστερήσεις συνεχίζονται. Το άγχος για την οικονομική σου κατάσταση φουντώνει και το μόνο που σου μένει είναι να φιλοσοφήσεις το όλο κλίμα που επικρατεί και να απεξαρτηθείς από ασύμφορες συνήθειες. Στις σχέσεις σου ακολούθησε την τακτική της συνθηκολόγησης ή απομακρύνσου από εκείνους που δεν μπορείς να ανεχτείς ή που δεν μπορούν να σε καταλάβουν. Καλλιέργησε εναλλακτικές διότι ανατροπές και αλλαγές θα είναι συνεχείς. Αυτό ισχύει και για την κοινωνική και για την επαγγελματική σου ζωή. Ερωτικά υπάρχουν συγκινήσεις ή περιστασιακές ευχαριστήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν αυτό που προσδοκάς και έχεις βάλει ως στόχο αυτό τον καιρό, είναι την εύρεση ενός νέου έρωτα που θα σε συναρπάσει, μπορώ να πω ότι αυτή η εβδομάδα θα αποτελέσει την δική σου μοναδική ευκαιρία! Απελευθερώνεσαι από ότι σε καταπίεζε και κάνεις μία νέα αρχή στα προσωπικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι ιδανική για να υπάρξουν κλεισίματα κύκλων στα επαγγελματικά που θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά! Η στήριξη που θα λάβεις από ένα πρόσωπο του φιλικού περιβάλλοντος θα είναι πολύ σημαντική και για την επαγγελματική σου πορεία!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Τα γεγονότα διαδέχονται γρήγορα το ένα το άλλο, οι εξελίξεις πληθαίνουν, αλλά δεν διαμορφώνεται ακόμα η σταθερότητα που θέλεις. Οφείλεις να ελίσσεσαι σε συζητήσεις κοινωνικής φύσεως ή σε συναλλαγές οικονομικές, τώρα που ο κυβερνήτης σου ο Ερμής είναι σε ανάδρομη πορεία στον Κριό. Ο ανθρώπινος παράγοντας παίζει σημαντικό ρόλο και δεν μπορείς να αγνοήσεις τα αιτήματα των άλλων και τα προβλήματά τους που συνεχώς θα σε απασχολούν. Σε γενικότερες όμως γραμμές παρουσιάζεσαι άξιος στην διαχείριση και στην τακτοποίηση πολλών υποθέσεών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα ερωτικό φλερτ του παρελθόντος είναι πολύ πιθανό να σε θυμηθεί αυτή την εβδομάδα και να σου χτυπήσει την πόρτα με την διάθεση για μία νέα ευκαιρία! Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να εκπληρώσεις μία ερωτική επιθυμία του παρελθόντος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξαφνικά δίνονται λύσεις για ζητήματα επαγγελματικά αλλά και ανακουφίζεσαι μέσα από κάποιες εξελίξεις που τώρα δημιουργούνται! Οι συζητήσεις για τα οικονομικά δεν θα φέρουν άμεσα αποτελέσματα, αλλά μην τις αποφύγεις, λίγο αργότερα θα πάρεις τις απαντήσεις που περιμένεις!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Τα πράγματα είναι λίγο έντονα ακόμα για ένα διάστημα και εσύ καλείσαι να είσαι προσεκτικός στο οικογενειακό και στο επαγγελματικό περιβάλλον. Το ένα θα επηρεάσει το άλλο και δεν θα λείψουν οι αντιθέσεις εκείνες που θα σε βρουν ανάμεσα σε αντικρουόμενα ρεύματα. Θα μπορέσεις όμως να διατηρήσεις τις βασικές ισορροπίες και να αποφύγεις τα δυσκολότερα. Συναισθηματικά μην γίνεσαι εριστικός όσο και αν χάνεις το δίκιο σου στην διαπροσωπική σου σχέση με τον άνθρωπο που σε αφορά. Θυμήσου ότι ζεις μια εμπόλεμη εποχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νέες γνωριμίες μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από αδιέξοδα που βίωνες τον τελευταίο καιρό, αρκεί να είσαι ανοιχτός και δεκτικός σε ανθρώπους που σε προσεγγίζουν. Το κόλλημα με το παρελθόν, ξέρεις καλά ότι δεν σε οδηγεί πουθενά και θα πρέπει να το αποφύγεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα σε βοηθά στην εύρεση λύσεων σε επαγγελματικές υποθέσεις που σε ταλάνιζαν αυτό τον καιρό! Η εβδομάδα αυτή, προσφέρει την διέξοδο και σε βοηθά να διαπραγματευτείς καλύτερους όρους που θα τους οριστικοποιήσεις στα τέλη του Απρίλη! Στα οικονομικά δημιουργούνται καλύτερες συνθήκες!

♌ Λέων

Γενικά

Για εσένα οι μέρες αυτές έχουν περισσότερες πιθανότητες μετακινήσεων, ψυχαγωγίας και ευχάριστων συναντήσεων. Ο χαρακτήρας τους σου ταιριάζει, οι πλανητικές επιρροές εξυπηρετούν την πραγματοποίηση των σχεδίων σου και οι εντυπώσεις τόσο που θα δώσεις αλλά και που θα εισπράξεις θα είναι ευχάριστες στην πλειονότητα τους. Βέβαια δεν θα λείψουν κάποιες φάσεις αγγαρείας και ταλαιπωρίας που γρήγορα όμως θα τις ξεπεράσεις. Ο βασικός κίνδυνος είναι να χαλάσεις περισσότερα χρήματα από ό,τι είχες υπολογίσει και εδώ θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πολυαστρία στο ζώδιο του Κριού σε βοηθά να δεις διαφορετικά τις καταστάσεις στην αισθηματική σου ζωή και να αποκτήσεις μία νέα θεώρηση των καταστάσεων. Λαμβάνεις κάποιες ειδήσεις ή και απαντήσεις για μία ερωτική υπόθεση του χτες, πλέον όμως χειρίζεσαι τις καταστάσεις με έναν τρόπο διαφορετικό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα σταθμός για τα επαγγελματικά σου είναι αυτή που διανύουμε αφού η σύνοδος Δία / Ουρανού ανοίγει έναν νέο κύκλο σημαντικών ευκαιριών ανάπτυξης, εξέλιξης, προόδου! Ο οικονομικός τομέας που έχει «χτυπηθεί» το τελευταίο διάστημα, μπαίνει σε μία καλύτερη περίοδο εξέλιξης!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αρκετές αντιξοότητες σε περιμένουν αυτήν την εβδομάδα. Η κατάσταση είναι νευρική και η καθημερινότητα κουραστική. Φρόντισε να έχεις καλύψει τις βασικές σου υποχρεώσεις, υπολόγισε ότι οι καθυστερήσεις υποχωρούν τις επόμενες μέρες και ότι γίνεται περισσότερο εφικτή η πραγματοποίηση των σχεδίων σου. Ανταποκριθείς σωστά στις κοινωνικές σου υποχρεώσεις και προσπάθησε να προωθήσεις ζητήματα όπως νομικά, σπουδές ή αναγκαίες αγοραπωλησίες. Συναισθηματικά αλλάζει αισθητά το κλίμα, καλό όμως θα είναι να μην πάρεις ούτε θετική, ούτε αρνητική θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην αφήσεις τα απωθημένα και τις καταστάσεις του παρελθόντος να μαυρίσουν την ψυχολογία σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε! Το αισθηματικό κλίμα διορθώνεται και το άτομο που σε ενδιαφέρει παίρνει κάποιες πρωτοβουλίες που σου φτιάχνουν το κέφι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι οικονομικές εκκρεμότητες συνεχίζονται όμως κάνεις κάποιες συζητήσεις που θα σε ευνοήσουν και θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις που ψάχνεις. Στον επαγγελματικό τομέα, πέφτουν τώρα στο τραπέζι συζητήσεις για νέες προοπτικές που θα ανοιχτούν λίγο αργότερα.

♎ Ζυγός

Γενικά

Ο επεισοδιακός χαρακτήρας των ημερών συνεχίζεται. Οι σχέσεις σου είναι έντονες αλλά παράλληλα και αποκαλυπτικές. Τουλάχιστον θα ξέρεις την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις. Δυστυχώς με το οικονομικό συνεχίζεις να έχεις άγχη και δεν μένει παρά να αναθεωρήσεις συνήθειες και να περιορίσεις έξοδα παράστασης. Άλλωστε σαν ζώδιο του Αέρα μπορείς να κάνεις ευκολότερα την υπέρβαση από αυτά που ξέρεις μέχρι σήμερα και να προσαρμοστείς σε ένα νέο κλίμα που θα έχει λιγότερο κόστος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Β. Δεσμός από το ζώδιο του Κριού φέρνουν ένα νέο κύμα εξελίξεων στα αισθηματικά σου! Τώρα καλείσαι να επιλέξεις αν μία σχέση θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα, ή θα πρέπει να πορευτείς προς μία νέα κατεύθυνση! Το βέβαιο είναι ότι μόνος δεν πρόκειται να μείνεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η συνάντηση Δία – Ουρανού μπορεί να οξύνει την ανησυχία για τις οικονομικές οφειλές, σου δίνει και την διέξοδο όμως για να μπορέσεις να τονώσεις το εισόδημά σου! Οι εργασιακές συνθήκες βελτιώνονται ενώ αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να προκύψει και μία έξτρα εργασία, που θα σε βοηθήσει να ανεβάσεις τα οικονομικά!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην αισθηματική ζώνη. Το κλίμα αρχίζει να αλλάζει και κάποιες καταστάσεις διαφαίνονται λίγο πιεστικές. Μην παρασύρεσαι από τη συμπεριφορά των άλλων αλλά άφησε το χρόνο να αποκαλύψει τα δικά τους κίνητρα. Στο μεταξύ επιμελήσου την διεκπεραίωση των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει αλλά και τους ανθρώπους εκείνους που από καιρό φροντίζεις είτε γιατί δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς είτε γιατί είσαι υποχρεωμένος απέναντι σε αυτούς. Προσπάθησε να αποδεχτείς το κυρίαρχο κλίμα και σύντομα θα βρεις τρόπο να εξυπηρετήσεις τις επιθυμίες και τα συμφέροντά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας χτυπάει κόκκινο αυτή την εβδομάδα φίλε Σκορπιέ … μία νέα ερωτική ιστορία θα κάνει σαρωτική είσοδο στην ζωή σου και θα σου αλλάξει τα δεδομένα το επόμενο διάστημα. Διανύεις μία περίοδο αισθηματικών εκπλήξεων, όπου η μεγάλη ανατροπή στον έρωτα γίνεται και ακόμα και εσύ δεν μπορείς να πιστέψεις πώς η τύχη έτσι ξαφνικά τα έφερε έτσι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η αταξία στα επαγγελματικά συνεχίζεται, είναι φρεναρισμένα κάποια σχέδιά σου ενώ στις καθημερινές υποχρεώσεις μπουχτίζεις από τις αναποδιές που προκύπτουν! Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν ευκαιρίες διευκόλυνσης!

♐ Τοξότης

Γενικά

Για εσένα η εβδομάδα σε βοηθά να τονίσεις τη δημιουργικότητα και τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες. Παρόλα αυτά, κάποια έκτακτα περιστατικά, κυρίως κοινωνικού χαρακτήρα, θα σε απασχολήσουν αλλά θα τα αντιμετωπίσεις επιτυχώς. Αισθηματικά η κατάστασή σου είναι ευμετάβλητη, ενώ πρακτικά κάποιες υποθέσεις αργούν να ολοκληρωθούν. Και φυσικά παραμένει ο περιορισμός στα χρήματα, παρά την ελπίδα ότι κάτι θα μπορούσε να αλλάξει. Κάτι τέτοιο θα καθυστερήσει λίγο ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας καλά κρατεί αυτή την εβδομάδα φίλε μου Τοξότη, λαμβάνεις τα μηνύματα που πάντα περίμενες στα αισθηματικά, ενώ μία συνάντηση με έναν έρωτα του παρελθόντος μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία για να είστε και πάλι μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σύνοδος Δία Ουρανού βοηθά στην βελτίωση των εργασιακών συνθηκών και στην εύρεση νέων λύσεων που θα τονώσουν την επαγγελματική σου δραστηριότητα! Στα οικονομικά συνεχίζονται κάποιες πιέσεις!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Για εσένα οι μέρες είναι δύσκολες εξαιτίας έκτακτων νέων οικογενειακών προβλημάτων. Αλλά και στον επαγγελματικό χώρο δεν θα λείψουν οι αντιξοότητες στις συνθήκες και τις καινούριες καταστάσεις που εξελίσσονται ή που σου αναθέτουν. Όσο και αν καταπιέζεσαι διατήρησε τις ισορροπίες και φρόντισε να είσαι υπομονετικός και συνεργάσιμος ακόμα και με αυτούς που νιώθεις ότι είναι άσπονδοι «εχθροί» σου. Συναισθηματικά μην έχεις μεγάλες απαιτήσεις. Επιστράτευσε την υπομονή σου και περίμενε να έρθει ο Μάιος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Συνάντηση Δία – Ουρανού στον Ταύρο θα φέρει ένα νέο κύκλο όμορφων εκπλήξεων στην αισθηματική σου ζωή ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 10-14 Ιανουαρίου όπου ένας νέος συναρπαστικός έρωτας αναμένεται να μπει στην ζωή σου! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο, προσφέρει ευκαιρίες ζεστασιάς και αναθέρμανσης στην αισθηματική σου ζωή

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η αστάθεια στα επαγγελματικά συνεχίζεται και αυτή η στασιμότητα αναμένεται λιγάκι να ταράξει τον ψυχισμό σου! Στα οικονομικά η προνοητικότητά σου θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στο δύσκολο κλίμα!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η περίοδος για εσένα είναι ενδιαφέρουσα και μεγάλη κινητικότητα. Είναι πολύ πιθανό ότι θα ταξιδέψεις, θα αλλάξεις περιβάλλον και θα τύχεις συμπτώσεων και συναντήσεων που θα εξάψουν το πνεύμα σου. Κατάλληλη εποχή να βάλεις σε πρακτική εφαρμογή ένα σχέδιο που είχε καθυστερήσει. Βρες επίσης έναν τρόπο να υπερασπιστείς το αντικείμενο της εργασίας σου καθώς οι ευκαιρίες πληθαίνουν για κάτι τέτοιο. Αισθηματικά η κατάστασή σου είναι ενδιαφέρουσα αλλά διατηρεί μια αταξία. Κάτι τέτοιο όμως πολλές φορές σου αρέσει και σε εμπνέει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ξαφνικές ειδήσεις και συναντήσεις με άτομο του παρελθόντος, ξυπνά και πάλι τον πόθο και την επιθυμία σου! Η εβδομάδα αναμένεται να προσφέρει την έκπληξη που περίμενες εδώ και καιρό! Το άσβεστο πάθος από μία ερωτική ιστορία του χτες, θα σε κατευθύνει γρήγορα προς μία μοιραία επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά παίρνεις ανάσα και ηρεμείς μετά από κάποιες θετικές εξελίξεις που θα υπάρξουν! Στον επαγγελματικό τομέα, γίνονται συζητήσεις χωρίς για την ώρα να λαμβάνεις ξεκάθαρες απαντήσεις και αυτό σε αναστατώνει.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η περίοδος είναι καταναλωτική και εσύ έτοιμος να παρασυρθείς συναισθηματικά ή οικονομικά αλλά και να την «πατήσεις». Η Αφροδίτη σε παρακινεί σε δράση σχετικά με τα οικονομικά σου αλλά ο Άρης στο ζώδιό σου δίνει άλλες προτεραιότητες. Πάντως δεν λείπει η ουσιαστική τύχη από τη ζωή σου, μόνο που πρέπει να την αναγνωρίσεις και να την υπηρετήσεις κι εσύ με τη σειρά σου. Μαζί όμως με τη διευκόλυνση υπάρχει ο αιφνιδιασμός μιας δικής σου σπατάλης την οποία θα συνειδητοποιήσεις αφού την έχεις κάνει. Έλεγξε λοιπόν τον ίδιο σου τον εαυτό καλύτερα και μην παρασύρεσαι τόσο από τη γοητεία κάποιων ανθρώπων όσο και από το κλίμα της εποχής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα δεν είναι ιδανική για θέματα «καρδιάς» παρόλο που μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις που θα σε ενεργοποιήσουν και θα σου δώσουν το θάρρος για να πάρουν τα μυαλά σου αέρα, θα σου έλεγα κρατήσου και περίμενες πριν κατασταλάξεις σε αποφάσεις. Μία νέα γνωριμία είναι πολλά υποσχόμενη, θα αρχίσει όμως να πάρει την μορφή που εσύ θα θελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι περίοδος που μπορείς να εξετάσεις νέες προοπτικές και να κάνεις νέα σχέδια, διατηρώντας αυτοσυγκράτηση ως τα τέλη του Απριλίου όπου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος! Στα οικονομικά είναι απαραίτητο να είσαι αρκετά εγκρατής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ