Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την Πυροσβεστική επισκέφθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε συνέχεια των εθιμοτυπικων επισκέψεων σε φορείς και υπηρεσίες του νομού, κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Ημαθίας αποτελούμενη από τον γραμματέα και συντονιστή της Ν.Ε. Γεωργιάδη Γρηγόρη, και τα μέλη Καραγιάννη Αντώνιο, Αδαμίδου Κυριακή και Δημάδη Στέφανο, την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 επισκέφτηκε την Διεύθυνση Πυροσβεστικών υπηρεσιών.

Ενημερώθηκε τόσο για την ετοιμότητα και τις δυνατότητες αυτής, όσο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ενόψει της αντιπυρικής περιόδου που αρχίζει σε λίγες ημέρες.

Διαπιστώθηκε η αναγκαιότητα ενίσχυσης του προσωπικού, του εξοπλισμού και των μέσων καθώς επίσης και η συνεχής υποβάθμιση των συνθηκών εργασίας, λόγω των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών, σε συνάρτηση με την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση.

Τέλος συμφωνήθηκε πως από μόνη της η αυταπάρνηση και αυτοθυσία του προσωπικού της πυροσβεστικής υπηρεσίας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις αυξημένες απαιτήσεις κατά την θερινή περίοδο, λόγω του μεγάλου όγκου δασών και ορεινών οικισμών του νομού.

Χρειάζεται τη στήριξη όλων, κυρίως όμως χρειάζεται την πρόβλεψη των εποχικών πυροσβεστών που εδώ και χρόνια η πολιτεία κωφεύει στερώντας τους από την Ημαθία.

7 σχόλια:

  1. Άκου εθιμοτυπική επίσχεση σε όλους τις υπηρεσίες , από την μια τις κατηγορούν και την άλλη ζητούν την ψήφο και το χειρότερο τους ζαλίζουν , ως ειδήμονες , τα κ@κ@λ@ τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κύριος /α νεοδημοκράτης ; Μόνο τα Κουλό παιδα δικαιουνται επίσκεψη και ( όχι επίσχεση ). Ζητούν ψήφο κακώς αφού υπάρχει Κούλης, και τους τα ζαλίζουν πάλι κακώς αυτό το δικαίωμα το έχει μόνο ο Μαρεβας.

      Διαγραφή
  2. Ανευ ουσίας, ανευ σημασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο για την φωτό προεκλογικά,αφού τα ΑΜΕΡΌΛΗΠΤΑ ΜΜΕ παίζουν 41χ2 δηλαδή 82% το πόσο καλός είναι ο Κυριάκος μας.

      Διαγραφή
  3. Κακό ποδαρικό για την πυροσβεστική μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ