Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Tι δήλωσαν Αλατζόγλου και Καλτσίδου στο MEGA για την σεξουαλική επίθεση σε μαθήτριες

Ο Αθανάσιος Αλάτζογλου, διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ημαθίας, και η Σοφία Καλτσίδου, πρόεδρος Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Βέροιας, μίλησαν στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» του MEGA για την υπόθεση με τις δύο μαθήτριες, οι οποίες έπεσαν θύματα σεξουαλικής επίθεσης από ιδιοκτήτη στάβλου στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας. 

Η υπόθεση πλέον βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Δικαιοσύνης, με τον κατηγορούμενο να αναφέρει σε δηλώσεις του πως τα δύο κορίτσια λένε ψέματα και ότι ποτέ δεν τις άγγιξε (δείτε εδώ). 

Δείτε το video:

2 σχόλια:

  1. Δηλαδή μέρα μεσημέρι,με ολόκληρο το σχολειο τριγυρω,τι πρόλαβε να κάνει ο σταυλαρχης και μάλιστα δύο φορές;;; Οι δε " δημοσιογράφοι" αναφέρονται στο γεγονός ως τελεσθεί 100%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικό συμπέρασμα:
    Κακώς οι καθηγητές αναλαμβάνουν την ευθύνη τέτοιων δράσεων (ειδικά εκτός σχολείου ) όταν υπάρχουν τέτοιοι ή και πολλοί άλλοι κίνδυνοι για τους μαθητές, αφού δεν μπορούν να διασφαλίσουν την επίβλεψη / προστασία τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ