Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο 1ο ΓΕΛ ο Νιώπας - Μίλησε στους μαθητές για θέματα Τροχαίας

Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Διοικητής της Τροχαίας Βέροιας και Αστυνόμος Α’, Θωμάς Νιώπας Θωμάς, επισκέφθηκε το 1ο ΓΕΛ και ενημέρωσε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Β’ Λυκείου σχετικά με τις Αστυνομικές σχολές, τις άδειες οδήγησης δικύκλων και αυτοκινήτων και τους κανόνες ασφαλείας για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων. 

Η παρουσίαση – ενημέρωση έγινε με τρόπο άμεσο και βιωματικό και απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις και οι προβληματισμοί των μαθητών και μαθητριών. Στην ενημέρωση – παρουσίαση παρευρέθηκαν ο Διευθυντής της ΔΔΕ Ημαθίας, Αλατζόγλου Αθανάσιος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Βέροιας, Τσιφλίδης Ηλίας. 

«Ευχαριστούμε τον κ. Διοικητή για την ενημέρωση που μας προσέφερε και ελπίζουμε η συνάντηση αυτή να έχει θετικά αποτελέσματα ως προς την οδηγική συμπεριφορά για τους μαθητές και τις μαθήτριές μας» καταλήγει η ανακοίνωση του Σχολείου.





11 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ......ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ.....

      Διαγραφή
  2. επιτέλους κάποιος που έβαλε τάξη το κυκλοφοριακο στο κεντρο αν και θελει ακομη πολυ δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάλτε μια τάξη στους Λαδόμυλους δεν γίνεται να παρκάρουν στην μέση του δρόμου και να κλείνουν την κυκλοφορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα καφέ λαδομυλους χαοςς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΝΙΩΠΑ ΒΕΡΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ Η ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κ. Διοικητής της Τροχαίας είναι ένα διαμάντι για την πόλη μας. Πάντα ανθρώπινος και υπηρετεί το καθήκον του με αυταπάρνηση. Συγχαρητήρια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κύριος Νιωπας είναι ένας ειλικρινής,σοβαρός ,και έντιμος αξιωματικός της ΕΛΑΣ που τιμά αυτή τη δύσκολη θέση που υπηρετεί.Τον γνώρισα πρωσοπικα μέσα σπο την παρουσίαση που έκανε στο δικό μας σχολείο.Συγχαρητηρια κύριε Διοικητα συνεχίστε έτσι.ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 4ου ΓΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μονοδρομηση σε όλους τους δρόμους θα λύσει το κυκλοφοριακό της Βέροιας.Η τροχαία δε μπορεί να λύσει την άγνοια των κυβερνώντων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να κάνουμε κύκλους στου δρόμους της πόλης,δεν λύνει το θέμα, με τα διπλοπαρκαρισμένα ούτε,την υπερβολική ταχύτητα,κτλ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ