Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στις κάλπες οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία - Επιλέγουν υποψηφίους ευρωβουλευτές

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εσωκομματική διαδικασία ανάδειξης των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Οι κάλπες για τις προκριματικές άνοιξαν στις 8 το πρωί και θα κλείσουν στις 8 το βράδυ. Η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και με συμμετοχή και στα 8 εκλογικά κέντρα που έχουν στηθεί σε Βέροια, Αλεξάνδρεια, Νάουσα, Άγιο Γεώργιο και Μακεδονίδα.

Στόχος να επιλεγούν οι 35 υποψήφιοι που θα μπουν στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Η ψηφοφορία γίνεται και δια ζώσης σε εκλογικά κέντρα που έχουν στηθεί και ηλεκτρονικά.

Πρόκειται για την πρώτη φορά στην Ελλάδα που τα μέλη ενός κόμματος αποφασίζουν με την ψήφο τους ποιοι θα βρεθούν στην ευρωλίστα του κόμματος.

Στο ψηφοδέλτιο θα συμμετέχουν -πέραν της διαδικασίας των προκριματικών εκλογών- οι νυν ευρωβουλευτές Κώστας Αρβανίτης και Έλενα Κουντουρά ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα τοποθετήσει πέντε άτομα της επιλογής του.

Από τους 21 υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο της Κεντρικής Μακεδονίας οι 4 πρώτοι σε σταυρούς θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ψηφοφόροι έχουν τη δυνατότητα, με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά, στην Κεντρική Μακεδονία να βάλουν έως δύο σταυρούς.

Οι συμμετέχοντες στην Κεντρική Μακεδονία είναι οι (αλφαβητικά):

Αλεξάνδρου Βασίλειος, Αλεξιάδης Βάιος, Αυγέρη Θεοδώρα (Δώρα), Καραμητόπουλος Νίκος, Καρπούζης  Κωνσταντίνος, Καρράς Σπύρ, Καρτάλη Νικολέτα, Κωνσταντάρας Αλέξανδρος, Κώτση Σοφία, Μάνος Ευστράτιος, Ματθαιόπουλος Ευάγγελος, Νικάκη Μπουμπουλίνα, Νούσκαλης Γιώργος, Πανταζή Πηνελόπη, Προσωτσιανιώτης Νεκτάριος, Ράπτης Πολυχρόνης, Σκουμπερδής Μιχαήλ, Τουμανίδης Αντώνης, Τσαμπάζη  Θεοδώρα (Δώρα), Τσιρέλης Αθανάσιος, Φειδάντσης Θωμάς.

13 σχόλια:

  1. Μήπως ο κασελακης μέσα στους πέντε βάλει τον άντρα του και τον κουμπάρο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλοι έχουν τακτοποιήσει όλος τους τόσοι και τα παιδιά των παιδιών τους. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί....

      Διαγραφή
  2. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΙΑ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΙΑ ΑΠΟ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το τόσο γαριδάκι που σας τάισε ο Κούλης ,παντού κουτιά από γαριδάκια αναπτυξιακά βλέπεις.

      Διαγραφή
  3. Είχαμε δει ποτέ στην Ελλάδα εκλογές όπου οι υποψήφιοι να είναι υποψήφιοι για να εκλεγούν υποψήφιοι; Α, ρε Tyler....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παυλάκι;;δε ντρέπεσαι να είσαι ημαθιωτης και να υπερασπίζεσαι ακόμη την ιδεολογία ενός κόμματος που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ,που μόνο στο δικό σου μυαλό μοιάζει ακόμη αγνό. Σε ρωτάω στα ίσια,σε τι διαφέρετε από αυτούς που κράζετε;σε τι διαφέρεις εσύ από έναν νεοδημοκρατη ή πασοκτση; Υποτίθεται ότι εισασταν ένα κόμμα προεδευτικο με αριστερές ιδεολογίες και τα κάνατε όλα κωλοτουμπα;από που να αρχίσεις; ΑΝΕΛ και Καμμένο;μνημόνια;το φίλο σας το Ζαεφ;τους ίδιους τους υπουργούς σας;διαλυσατε τη μεσαία τάξη,η μεσαία τάξη πλήρωσε πολύ ακριβά τα γούστα του προέδρου σας που ακόμη και αυτός την έκανε,εσύ τώρα τι θα μας πεις; Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ρήμαξαν, διέλυσαν, συμφωνώ σε όλα όσα θα πεις,εσείς;;!τι κάνατε;αφού οι ίδιοι βγάζετε τα μάτια σας μεταξύ σάς,τι θα βρεις να πεις; Εδώ έχετε σημερινό πρόεδρο με προφίλ που αν ήταν νεοδημοκρατης η πασοκος θα κράζατε από το πρωί ίσα με το βράδυ τι έχεις ακόμη να αναφέρεις; Για αυτό σου λέω παυλάκι ηρέμησε,η μεγαλύτερη ντροπή της αριστεράς είναι το ΣΥΡΙΖΑ έτσι όπως το καταντησατε και αν εσένα σαρεσει αυτό το κόμμα ακόμη και το υπερασπίζεσαι τότε γουστάρεις και το κράξιμο,το απολαμβάνεις, παυλάκι παλιοπαιδο.

      Διαγραφή
    2. Γιατι να μην υπερασπιζομαστε την ιδεολογια του ΣΥΡΙΖΑ ? δεν καταλαβα.... το οτι συγκρινεις τα 50 χρονια διακυβερνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με την 4ετια ΣΥΡΙΖΑ εισαι πολυ βαθεια νυχτωμενος ... εσυ ψηφισε κοργιακο για καλυτερη ΕΛΛΑΔΑ....

      Διαγραφή
    3. Παυλάκι;ποτέ θα σταματήσεις τη καραμέλα των 40 χρόνων;το μόνο που λέτε είναι αυτό,σε ρωτάω συγκεκριμένα εκτός αν κάνεις τον Κινέζο,εσείς τι κάνατε;μπορείς να πεις από το να κρίνεις; Όσο για το βαθιά νυχτωμενος παυλάκι παλιοπαιδο,δε είμαι σαν εσένα που παρακαλάει για καρέκλα και μόλις δε τη πάρεις βγάζεις κακία, παρακαλάς πρώτα και μετά χολή φαντάσου πόσο νοιάζεσαι για το λαό που πρώτα γλύφεις και μετά κρίνεις, ωστόσο παυλάκι θα μας πεις ένα καλό που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ; αλλιώς παυλάκι έχεις πολύ Κούλη να τρως ακόμη και σου αξίζει.

      Διαγραφή
    4. Μάλλον σε έγραψε ο Παυλακης. Δεν του άρεσε η χοντρό περικεφαλαία σου

      Διαγραφή
    5. Και άλλος έξυπνος του χωριού,ρε μαζευτείτε όλοι να γίνεται πολλοί εκτός και αν είσαι ένας για όλους. Ξέρεις τι σε πονάει πιο πολύ ;μέχρι πριν λίγους μήνες,παρακαλαγες για μια ψήφο και επειδή το ένα άκυρο έπεφτε μετά το άλλο έβγαλες τον αληθινό σου εαυτό,αυτόν που δείχνει ότι μόνο για το κόσμο δε νοιάζεστε παρά για τα μούτρα σας,αλήθεια πες μου κάτι;εκεί στο πάτο που πέσατε πως είναι;το κασκόλ τουλάχιστον εσύ το έβγαλες;μη ξεχάσεις τα κουπόνια.

      Διαγραφή
  4. Στον 8:22 και 4:34 που είναι ο ίδιος ,από έναν που δεν είναι παυλακης,αλλά ούτε πιστοποιημένος μαλακουλακης σαν εσένα και ρωτώ αυτοί οι δήθεν αριστεροί τα 4,5 χρόνια όπως λες δεν έκαναν τίποτα ( γνώμη σου ),οι άλλοι τα 40 χρόνια τι κάνανε ΡΩΤΩ ,εκτός από το φέσι μέχρι τον αστράγαλο των 450 δις. Στον παυλακη δεν του αρέσει ο κουλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να βαζαν και το τρολ το μωραιτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ