Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κυριακή των Βαΐων με τσιπούρες και θαλασσινά στις «Σούβλες» - Στην καλύτερη περαντζάδα στον πεζόδρομο της Βέροιας!


Όλα τα είδη και σε delivery - Τηλέφωνο 2331020666
Μπορεί το όνομά του να μαρτυρά την εξειδίκευσή του στα εκλεκτά κρεατικά και τις σούβλες, οι «Σούβλες» όμως στην καρδιά του εμπορικού πεζόδρομου της Βέροιας μας ετοιμάζει και υπέροχα πιάτα θαλασσινών.


Ειδικά για την Κυριακή των Βαΐων, για όσους νηστεύουν ή για όσους θέλουν να απολαύσουν υπέροχα θαλασσινά και τσιπουράκι στην καλύτερη περαντζάδα της Βέροιας, οι «Σούβλες» θα μας προσφέρουν τσιπούρα
, γαρίδες και χταπόδι, όλα στα κάρβουνα, γαρίδες σαγανάκι, σκουμπρί καπνιστό και για συνοδευτικά άγρια χόρτα, ταραμά, κ.α.


Και φυσικά, όπως κάθε μέρα, 
κρεατικά σούβλας, κεμπάπ χοιρινό/κοτόπουλο, κοκορέτσι, κότσι, ζυγούρι, φτερούγες κοτόπουλο BBQ, μπριζόλα λαιμού, κρεατικά της ώρας χειροποίητα, αρνίσια παϊδάκια, μπιφτέκια, σουβλάκια, λουκάνικα, πανσέτες, σάντουιτς, ποικιλίες κρεατικών για να απολαύσει η παρέα το τσιπουράκι, την ρετσίνα και την μπυρίτσα της, ορεκτικά, σαλάτες... όλα φροντισμένα και καλομαγειρεμένα, με φρέσκα και καλά υλικά.

Όλα τα είδη και σε delivery στο τηλέφωνο 2331020666




Ανοιχτά καθημερινά (εκτός Δευτέρας) από τις 12:00 το μεσημέρι έως το βράδυ.

«Σούβλες»
Πεζόδρομος Παναγή Τσαλδάρη (Ιπποκράτους και Κάππου)
Τηλ. delivery: 2331020666
Facebook: Souvles Veroias










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ