Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με χάλκινα, ροκ, τζαζ και ρεμπέτικες μουσικές γέμισε την αγορά το Μουσικό Σχολείο


Μια υπέροχη υπαίθρια συναυλία απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου 2024 στον πεζόδρομο της αγοράς της Βέροιας.

Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βέροιας, έπειτα από πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, διοργάνωσαν το «Μουσικό Περίπτερο» στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Προφήτη Ηλία.


Η συναυλία ξεκίνησε με πατινάδα μέσα στην αγορά, από το μουσικό σύνολο «Balkans» και ακολούθησε ροκ συναυλία από το μουσικό σύνολο «Ανώνυμες χορδές», τζαζ συναυλία από το μουσικό σύνολο «Τζαζοκατάσταση» και ρεμπέτικη συναυλία από το μουσικό σύνολο «Τα Ρεμπετοπαιδα».


Ο κόσμος που παρακολούθησε την various συναυλία ενθουσιάστηκε, συμμετείχε χορεύοντας και τραγουδώντας ενώ χάρισαν στα παιδιά το πιο θερμό τους χειροκρότημα.


Κατά την διάρκεια της συναυλίας, υπήρχε ένα κουτί για συγκέντρωση χρημάτων, που θα διατεθούν για την αγορά μουσικών οργάνων για το Μουσικό Σχολείο, όπως ανέφερε στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ξανθή Χονδρού-Χιλ.


Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από την ρεμπέτικη συναυλία:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ