Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Ναουσαία Ελίνα ανέβηκε στην πασαρέλα του «Shopping Star»


Μια ακόμα εβδομάδα ξεκίνησε τη Δευτέρα στο «Shopping Star», το τηλεπαιχνίδι μόδας του STAR που παρουσιάζει η Ηλιάννα Παπαγεωργίου.

Οι 5 παίκτριες κλήθηκαν αυτή τη φορά να υπηρετήσουν το θέμα ««Sexy με διαφάνεια στην επέτειό μου»». Ανάμεσά τους και η Ελίνα, η 24χρονη Κοινωνική Λειτουργός από τη Βέροια.


Η Ελίνα είνα από την Νάουσα αλλά ζει στη Βέροια με τον σύντροφό της Κωνστανίνο, τον οποίο γνώρισε στην Σχολή Αστυφυλάκων ότα έκανε την πρακτική της.


Η Ελίνα άνοιξε την ροζ ντουλάπα της, μας έδειξε τα ρούχα της... χορεύοντας, μίλησε για τις ανθισμένες ροδακινιές και τον ροζ κάμπο της Ημαθίας.

Η Ελίνα ρίχτηκε στον αγώνα του shopping για να δημιουργήσει το τέλειο sexy look με διαφάνεια για μια βραδιά σε οινοποιείο της Νάουσας για να γιορτάσει με τον Κωνσταντίνο την δεύτερη επέτειό τους. Επισκέφθηκε την αγορά του Περιστερίου, δοκίμασε διάφορα outfit αλλά και τα... νεύρα των συμπαικτριών της με τα σχόλια που έκανε σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου.

Η Ελίνα επέλεξε ενα μαύρο maxi φόρεμα με διαφάνεια στο επάνω μέρος και μαύρα στραφταλιζέ πέδιλα. Όταν ξεκίνησε η κριτική των συμπαικτριών της ξεκίνησε και... το «μαλλιοτράβηγμα», με κάποιες να της λένε ότι ξεπέρασε τα όρια και ότι της πρόσβαλλε και ότι έβγαλε ξαφνικά την Παρασκευή έναν διαφορετικό χαρακτήρα, ενώ κατηγορήθηκε για αντιγραφή του look συμπαίκτριάς της.


Έλαβε 4, 5, 8 και 7, συγκεντρώνοντας 6/10.
Στην Ηλιάννα άρεσε πολύ το λευκό φόρεμα, αλλά θεώρησε χαμηλό τα τακούνια, λίγο προβλέψιμο το σακάκι, βαριά τα μαλλιά και το μακιγιάζ και τα σκουλαρίκια μεγαλίστικα, ενώ της έβαλε 7 και κατέλαβε την δεύτερη θέση.

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για τη συμμετοχή.Ειδα το επεισόδιο και προσπαθώ να θυμηθώ την κοπέλα. Μέσα από τη Νάουσα είναι?Μια παλιά συμμαθήτρια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγγελοχώρι Ημαθίας όχι Νάουσα. Ελίνα Τουτουντζίδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ. Την καλημέρα μου σε όλη την Ειρηνουπολη.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ