Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε ρυθμούς εκλογών το ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία - «Παρέλαση» θα κάνουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές

Στόχος η δεύτερη θέση στο νομό
Σε ρυθμούς ευρωεκλογών κινούνται στο ΠΑΣΟΚ. Απομένουν κάτι λιγότερο από δύο μήνες πριν την προσφυγή στις κάλπες, με τους επιτελείς της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας να βρίσκονται σε «θέση μάχης». 

Για τον λόγο αυτό, το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να υποδεχθούν σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια, δεκάδες υποψηφίους ευρωβουλευτές, ενώ θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και συνεντεύξεις τύπου. 

Η αρχή έγινε την Κυριακή 14 Απριλίου, με την Όλγα Μαρκογιαννάκη, η οποία επισκέφθηκε τη Βέροια και την υποδέχθηκαν μέλη και φίλοι του κόμματος στην αίθουσα της Ελιάς.

Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η δεύτερη θέση στην Ημαθία. Αν επιτευχθεί αυτή η επίδοση, θα φέρει ορίζοντα βουλευτικής έδρας στις επόμενες εθνικές εκλογές. Μην ξεχνάμε πως το ΠΑΣΟΚ έχει να βγάλει βουλευτή 12 ολόκληρα χρόνια στην περιοχή μας. 

2 σχόλια:

  1. Αν δεν αλλάξει το ΠΑΣΟΚ συνολικά πολιτική δεν βλέπω να συνέρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για σου Δελαβερίδη με τα κορίτσια σου ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ