Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Γενικός Πρόξενος της Γεωργίας στον Μητροπολίτη Βεροίας


Το μεσημέρι της Δευτέρας, 29ης Απριλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας από τον νέο Γενικό Πρόξενο της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη κ. Karlo Chkhaidze.


Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον Πρόξενο στην Αποστολική Μητρόπολη της Βεροίας και ευχήθηκε ο ιδρυτής της τοπικής μας Εκκλησίας Απόστολος Παύλος, να τον ενισχύει στα νέα του καθήκοντα. Ακόμη δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς το Πατριαρχείο της Γεωργίας, το οποίο κάθε χρόνο τιμάει την Ιερά Μητρόπολη με την αποστολή εκπροσώπου στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο των «Παυλείων».

Με τη σειρά του ο Γενικός Πρόξενος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τις ευχές και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην Αποστολική Μητρόπολη της Βεροίας και στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο φιλοξενήθηκαν νέες και νέοι από την Εκκλησία της Γεωργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ