Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πήραν «φωτιά» τα τηλέφωνα στη Βέροια: «Θα μας στηρίξετε στις ευρωεκλογές;»

Άρχισαν να χτυπάνε τα τηλέφωνα στη Βέροια, αλλά και στους άλλους δύο δήμους Νάουσας και Αλεξάνδρειας, από υποψήφιους ευρωβουλευτές όλων των κομμάτων. 

Καθημερινά, σε κινητά και σταθερά, γίνονται κλήσεις από πολιτικά γραφεία, όπου συνήθως μια κοπέλα με... γλυκιά φωνή, καλεί είτε για να ζητήσει την στήριξη των πολιτών, είτε να ενημερώσει πως ο συγκεκριμένος υποψήφιος θα επισκεφθεί την Ημαθία και ότι θα ήταν ιδιαίτερα τιμητικό για εκείνους να παρευρεθεί στην εκδήλωση. 

Όσο οδεύουμε προς τις εκλογές, αυτή η «πίεση» αναμένεται να αυξηθεί, καθώς ο ανταγωνισμός στο εσωτερικό των κομμάτων είναι πολύ μεγάλος. Ο κάθε υποψήφιος θα κληθεί να «οργώσει» ολόκληρη την Ελλάδα, αφού μπορεί να πάρει σταυρό προτίμησης από το Σουφλί μέχρι την Κρήτη και από το Καστελόριζο μέχρι την Κέρκυρα. 

Μια θέση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο αποτελεί το μεγαλύτερο όνειρο του κάθε πολιτικού. Η θητεία κρατάει αναγκαστικά για πέντε ολόκληρα χρόνια (δεν υπάρχει ο φόβος των πρόωρων εκλογών) και τα προνόμια είναι πολλά περισσότερα από έναν εν ενεργεία βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

5 σχόλια:

  1. Και το τηλέφωνο από που το βρήκανε;;;; Ποια καλή εταιρεία τους το πούλησε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν ειναι για μουτζωμα ας παρουν....αυτοι να τα αρπαζουν χοντρα και εμεις μισο καροτσι στο σουπερ με 100-150 ευρω να πανε αλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με πήραν και εμένα εχθές το απόγευμα και τους ρώτησα που το βρήκαν το τηλέφωνο μου και μου απάντησε μας το έδωσαν !!!! Ήξεραν όλα τα στοιχεία και θα παρακαλούσα τα αρχεία είναι αρχεία δεν δίνονται σε οποιοδήποτε και μάλιστα από υποψήφια από την Κοζάνη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιμένω με αγωνία να με πάρουν για να ρίξω χέσιμο......αλλά που τέτοια χαρά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ