Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άνοιξε τις πόρτες του το πασχαλινό bazaar της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί»


Το καθιερωμένο πασχαλινό bazaar πραγματοποιεί αυτές τις μέρες στη Βέροια η «Πρωτοβουλία για το Παιδί». Το bazaar φιλοξενείται σε κατάστημα στον πεζόδρομο της αγοράς, επί της οδού Βικέλα 1 (πρώην κατάστημα «ΠΙΤΟΣ»), θα λειτουργεί σύμφωνα με το ωράριο των καταστημάτων και θα διαρκέσει μέχρι και το Μ. Σάββατο 4 Μαΐου 2024.


Στο Πασχαλινό Bazaar μας, μπορείτε να βρείτε χειροποίητες λαμπάδες, όμορφες δημιουργίες χειροτεχνίας για κάθε γούστο και προϋπολογισμό, όλες φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη από τις εθελόντριες και τους εθελοντές της Πρωτοβουλίας για το Παιδί.

Κυρίως όμως θα βρείτε μία μοναδική ευκαιρία να συνδέσετε αυτό το Πάσχα με τη γενναιοδωρία και την αγάπη για τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη και κίνδυνο.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη των προγραμμάτων παιδικής προστασίας που υλοποιεί η Πρωτοβουλία για το Παιδί.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ