Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δήμος Βέροιας: Έως τις 10/5 η οριοθέτηση χώρου τραπεζοκαθισμάτων


Από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βέροιας ανακοινώνεται ότι, έως την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024, τα καταστήματα εστίασης πάσης φύσεως που χρησιμοποιούν κοινόχρηστο χώρο για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, θα πρέπει να οριοθετήσουν τον παραχωρούμενο χώρο με χρωματισμένη διαγράμμιση ή να τον επαναδιαγραμμίσουν εφόσον η γραμμή δεν είναι ευκρινής.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα παραπάνω και σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας κάθε καταστήματος, θα εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα από το άρθρο 5 παρ. 9 της υπ΄αριθμ. 188/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου αναφέρεται ότι η μη οριοθέτηση από τους καταστηματάρχες του παραχωρούμενου χώρου, συνιστά λόγο ανάκλησης της σχετικής άδειας.

11 σχόλια:

  1. Μπάχαλο η πολη ,ο ορισμός της ασυδοσίας.

    Οχι τη νύχτα όπως ήταν παλιότερα αλλά και ολη την ημέρα.
    Η Ιπποκράτους ιδιωτική οδός, θέλει να πάρεις άδεια απο αυτούς που έχουν καφετέρια για να περπατήσεις το δημοτικό συμβούλιο πρέπει αν πάρει απόφαση, να μετονομαστεί απο πεζόδρομος σε ιδιωτική οδός.
    Ελιας,εληα ασε . . .
    Ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ στρουθοκαμηλίζει.
    Η κίτρινη γραμμή είναι για το θεαθήναι.

    Κάθε μαγαζί που καταλαμβάνει δημόσιο χώρο θα το κάνει ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ,είτε απο υπερυψωμένο δάπεδο, είτε με σταθερή Σιδηροκατασκευή είτε και τα δυο ταυτόχρονα.

    Σε περίπτωση που θα χρειαστεί να μπει πεζόδρομο καλοκαιράκι όχημα άμεσης ανάγκης ,αυτοι που δε ξέρουν θα γελάνε και αυτοί που γνωρίζουν θα κλαίνε.
    Οι παραβάσεις αφορούν πολλές υπηρεσίες και οταν θα καει ανθρωπος σε καμιά πολυκατοικία, θα φταίνε οι χρόνιες παθογένειες και οχι οι παράβαση καθήκοντος κάποιων(?) . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πωπωπω κόμπλεξ. Ποσο σοφή η παροιμία με τη κατσίκα του γείτονα…….
      Δεν κοιτάμε να βελτιώσουμε τα χάλια μας. Κοιτάμε να γίνουν οι άλλοι το ίδιο χάλια με μας.
      Γιαυτο αυτή η πόλη πάει απ το κακό στο χειρότερο. Όλοι όσοι μείναμε σ αυτήν την άμοιρη πόλη είμαστε μια μάζα κακόψυχων κομπλεξικών

      Διαγραφή
  2. ΟΧΙ τα πεζοδρόμια είναι για τους πεζούς,ΟΧΙ, φτάνει τόση κατάληψη για χρήματα στους δήμους,μέσα τα τραπέζια στα καταστήματα,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη Δήμαρχε, μη, θα στεναχωρησεις τον πρόεδρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο σε πλατείες ή σε ιδιωτικες αυλές. Αφήστε τον κόσμο να περπατήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο . Αυτοί που συνεχώς παρανομούν είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι, αφαίρεση άδειας πάνω από 3 παραβάσεις τον χρόνο για τραπεζοκαθισματα , μουσική και ανασφαλιστο προσωπικό να μένουμε οι σωστοί επαγγελματίες και όχι οι χομπιστες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μας εναν ο οποιος δεν αμαρτησε/επεσε σε πειρασμο,,
      Μηπως εισαι εσυ ο ου

      Διαγραφή
  6. εχει να πεσει ρουφιανια χαχχαψα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βέροια, η πόλη του παραλόγου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παντού μπάχαλο στην πόλη. Στην Μικράς Ασίας στον Προμηθέα προκειμένου να έχουν πάρκινγκ, άλλοι έκλεισαν με αλυσίδες τα πεζοδρόμια, άλλοι έκαναν τα πεζοδρόμια σκεπαστά πάρκινγκ, άλλοι τσιμεντάρισαν κοινόχρηστους χώρους για να παρκάρουν κ.τ.λ. Έλεγχος δεν υπάρχει, κάνει ό,τι θέλει ο καθένας κι όταν διαμαρτύρεσαι βρίσκεις τον μπελά σου. Ενώ έχουν γίνει καταγγελίες κανένας δεν ήρθε για έλεγχο κι ας περπατάει ο κόσμος μέσα στη μέση του δρόμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να δεις και στα στενά που είναι κάθετα στην Μικράς Ασίας τι γίνεται, δεν υπάρχει πεζοδρόμιο να περπατήσουμε. Άσε που στο τέρμα της οδού Θράκης δε μπορείς να περάσεις για την γέφυρα Καραχμέτ, λόγω των παρκαρισμένων αυτοκινήτων.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ