Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι «Βιβλιοφάγοι» του Γυμνασίου Μακροχωρίου συνομιλούν με συγγραφείς του τόπου μας

Τη Δευτέρα 21 Απριλίου 2024 στο Γυμνάσιο Μακροχωρίου, στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Ταξίδι στον κόσμο του βιβλίου» με υπεύθυνη εκπαιδευτικό τη Χατζηγεωργίου Χριστίνα και συμμετέχουσα την Τσουλτσίδου Κωνσταντίνα οι «Βιβλιοφάγοι», είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά δύο συγγραφείς του τόπου μας, τον Διευθυντή του ΓΕΛ Μακροχωρίου, Γιάννη Γεωργουδάκη και τη φιλόλογο Ελένη Καραγιάννη, καθώς και δύο μαθητές του ΓΕΛ Μακροχωρίου (πρώην μαθητές μας) που ασχολούνται με τη συγγραφή. 

Οι «Βιβλιοφάγοι» είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί τους για τη ζωή και το έργο τους, τη διαδικασία της συγγραφής και την αγάπη για το λογοτεχνικό βιβλίο.

«Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους εκλεκτούς συναδέλφους και τους μαθητές τόσο για τις υπέροχες στιγμές που μας πρόσφεραν όσο και για τα αντίτυπα των βιβλίων τους που χάρισαν στη βιβλιοθήκη του σχολείου μας!» καταλήγει η ανακοίνωση του Σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ