Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο τρελός Τερίμ, τα μπινελίκια του Φωτάρα και το «3 στα 3» του Ολυμπιακού

Δείτε το σοκαριστικό video με τον Ιωαννίδη να βρίζει οπαδό στο πάργκινγκ της Λεωφόρου - Γράφει ο «Κατάσκοπος»

Δεν σταματάει να μας εκπλήσει η φετινή Super League. Μετά τα χθεσινά ματς, το πρωτάθλημα πήρε «φωτιά». Ο ΠΑΟΚ έγινε ΠΑΟΚΑΡΑ και νίκησε την ΑΕΚ, ενώ έχανε με 1-2 στην μέση του δευτέρου ημιχρόνου. 

Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο μου «έβγαλε τα μάτια» με την απόδοσή της. Πραγματικά, την παραδέχθηκα και σκέφτηκα πως δίκαια παίρνει το πρωτάθλημα. Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ μεταμορφώθηκε και ισοπέδωσε την ομάδα του Αλμέιδα. 

Η Ένωση δεν βγήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο και απλά ήταν κωλόφαρδη που έβαλε ένα γκολ από μια στημένη φάση που δεν ήταν καν φάουλ. Ο Αλμέιδα έπαθε βέρτιγκο και έκανε αλλαγές της πλάκας που έκαναν κακό, παρά καλό στην ομάδα. Ο Λουτσέσκου σήμανε την αντεπίθεση και δίκαια το ματς πήγε στους Θεσσαλονικείς. 

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός «αυτοκτόνησε» και βρέθηκε εκτός τίτλου. Έχασε από τον αδιάφορο Άρη και πλέον κυνηγάει ευρώπη και κύπελλο. Αυτός ο Τερίμ είναι τρελός! Στα 71 του χρόνια φαίνεται πως πρέπει να συνταξιοδοτηθεί. Αυτά τα εγκλήματα δεν γίνονται ούτε στο τοπικό της ΕΠΣ Ημαθίας. Δεν εξηγείται το γεγονός πως ενώ η ομάδα πίεζε στο δεύτερο ημίχρονο και φαινόταν πως ερχόταν το γκολ, εκείνος έκανε αλλαγή, βάζοντας τρίτο στράικερ και έπαιζε με γιόμες από το 60'. Έκοψε την ομάδα στην μέση αφού έπαιζει με μισό κόφτη. Ο Μάντζιος το μυρίστηκε αμέσως, έβαλε τρίτο στόπερ και μάλιστα θα μπορούσε να βάλει και δεύτερο γκολ. Αποτέλεσμα ήταν οι Πράσινοι για μισή ώρα να κάνουν μόλις μια ευκαιρία. 

Πλέον η ΑΕΚ με νίκη επί της Λαμίας και μια ισοπαλία στο «Καραϊσκάκη» παίρνει το πρωτάθλημα. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός, αν κάνει το «3 στα 3», κερδίσει δηλαδή τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την ΑΕΚ στην έδρα του και τον Παναθηναϊκό εκτός, παίρνει εκείνος το πρωτάθλημα. Κοινώς η μπάλα βρίσκεται στα πόδια του, αν και είναι πολύ δύσκολο να κάνει το απόλυτο. 

Ο ΠΑΟΚ θέλει και εκείνος το «3 στα 3», νίκες επί Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην έδρα του και ένα διπλό μέσα στον Άρη, αλλά παράλληλα θα περιμένει και 1Χ στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ. 

Ο Παναθηναϊκός με μια απλή νίκη της ΑΕΚ κόντρα στην Λαμία και μαθηματικά μένει εκτός τίτλου. Οπότε τελείωσαν όλα για τον Αλαφούζο που για μια ακόμη χρονιά φτάνει στην πηγή, αλλά δεν καταφέρνει να πιεί νερό. 

Eίδα το βιντεάκι με τον Φωτάρα. Ρε εσείς βάζελοι πάτε καλά; Τον Ιωαννίδη βρήκατε να κράξετε; Το παιδί έδωσε και την ψυχή του για την ομάδα. Έπαιζε με 6 ενέσεις και αντί να τα βάλετε με τον Τερίμ και την διοίκηση που είναι ανύπαρκτη βρίσατε τον παικταρά; 

Παρ' όλα τα μπινελίκια που έριξε στο πάρκινγκ της Λεωφόρου (δεν συνάδουν μ' έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή), εγώ είμαι ξεκάθαρα με τον Φωτάρα. Πήγαινε αγόρι μου στο εξωτερικό να πάρεις χρήμα, δόξα και να παίξεις στο Champions League. Σήκω και φύγε από την Ψωροκώσταινα Ελλαδίτσα! Το μέλλον σου ανήκει και μην κοιτάς πίσω... Δεν αξίζει!

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ VIDEO ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

Θεωρώ πως η ΑΕΚ κατά 90% είναι η πρωταθλήτρια της φετινής Super League. Φόρτσαρε στο τέλος, είχε φίλους, πήρε εύκολα 12 βαθμούς με Άρη και Λαμία στα πλέι-οφ, είχε την διαιτησία με το μέρος της (δείτε τι πέναλτι δεν πήρε ο Παναθηναϊκός στην OPAP Αρένα), έχει γηπεδάρα, φανατικούς οπαδούς που είναι διψασμένοι για τίτλους και έναν Μελισσανίδη που ξέρει περισσότερη μπάλα από Μαρινάκη, Αλαφούζο και Σαββίδη.

1 σχόλιο:

  1. Ρε πρικτωρ θέλει 3 στα 3 ο ΠΑΟΚ και αποτέλεσμα με ΑΕΚ ΟΣΦΠ , το σεναριο αυτό δεν παίζει, μόνο στον Ολυμπιακό παίζει. Διπλό στου Χαριλάου μόνο με αλβανο διαιτητή και βαριστα,αλλά τώρα το παλικάρι είναι στο καγκελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ