Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Πατσαβουράκιας, ο Σαλτιμπάγκος και οι σαΐτες - Ούτε ο Μέσι τέτοια μπάλα στα 16 του!

Κataskopos speaking

Τι ματσάρες είδαμε ρε εσείς στο Champions League. Δεν χορταίνω να βλέπω τέτοια παιχνίδια. Πρώτα είδα το Ρεάλ-Σίτι. Πω, πω, πω ρε μάγκες; Η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου! Από το Μουντιάλ είχα να θαυμάσω τέτοια ποιότητα, τέτοια ποίηση. Μιλάμε για έργο τέχνης!

Θεωρώ πως η Σίτι θα περάσει στην επόμενη φάση. Οι Μαδριλένοι παίζουν ακόμα με Κρος και Μόντριτς στο κέντρο. Tι να λέμε τώρα; Αυτοί πλέον είναι για τα ΚΑΠΗ του Προμηθέα. Μετά από αυτό που είδα από τον «Πέπε», κατά την γνώμη μου, οι Άγγλοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Πάντως να λέμε και την αλήθεια στο συγκεκριμένο ματς, ο Χάλαντ δεν ακούσε την μπάλα. Τον κατάπιε ο Ριούντιγκερ. Στο Νορβηγό βάλε πάνω του έναν παίκτη στυλ Κουλιεράκη και τον έσβησες. Μην βάλεις αμυντικό κάτω από 1.80 και με μέτρια δύναμη, σε διέλυσε! Αυτό το συμπέρασμα έχω βγάλει.

Στο άλλο ματσάκι μεταξύ Άρσεναλ και Μπάγερν, είδαμε τι πάει να πει ταχυδυναμική. Σφεντόνα πήγαιναν οι παίκτες. Εκεί πιστεύω πως στο τέλος θα μιλήσει η βαριά φανέλα και η εμπειρία των Βαυαρών. Αφού οι Λονδρέζοι δεν κατάφεραν να νικήσουν στην έδρα τους, δύσκολα τα πράγματα στη Γερμανία. 

Και πάμε τώρα στην χθεσινή ματσάρα μεταξύ Παρί και Μπάρτσα. Έβαλα ένα ουισκάκι, ένα ξηροκάρπι και απόλαυσα μπαλάρα! Κοιτούσα τους Καταλανούς και δεν το πίστευα! Πέταξαν έξω ότι σαβούρα είχαν από παλιά και έκαναν πλήρη ανακαίνιση. Πήραν τον 34χρονο Γκουντογκάν στο κέντρο και τον 35χρονο Λέβαντόφσκι, γιατί ήθελαν εμπειρία και ποιότητα και μετά τοποθέτησαν δίπλα τους 16χρονους και 18χρονους που τρέχουν σαν σαΐτες! 

Έπαθα πλάκα με τα εξτρέμ της Μπάρτσα. Γιαμάλ και Ραφίνια μοίραζαν σακούλες στα μπακ της Παρί. Μιλάμε για παικταράδες που θα αφήσουν εποχή. Ούτε ο Μέσι δεν έπαιζε τέτοια μπάλα στα 16 του χρόνια. Γεννημένοι το 2008, απίστευτο! 

Πάντως, μην ξεγράφετε τους Γάλλους από την ρεβάνς. Οι Καταλανοί δεν έχουν εμπειρία κι αν ο Μπαπε βάλει το τούρμπο, μην δούμε κάνα 0-2 και τρίβουμε τα μάτια μας. Tώρα που το θυμήθηκα... Ρε εσείς τι πατσαβουράκιας είναι αυτός ο Ντοναρούμα; Ρε, αυτός δεν πιάνει ούτε το αστείο που θα του πω! Και πληρώνουν 100.000.000 ευρώ οι Σαουδάραβες για αυτό το παλτό; Ήμαρτον Θεέ μου. Αυτός ο τερματοφύλακας κάνει για Λεβαδειακό και Ατρόμητο, μην σου πω και Μακροχώρι. Τι να λέμε; Ότι πήγαινε μέσα, έγραφε! Σώθηκαν οι Μιλανέζοι που τον ξεφορτωθήκανε.

Για τον Σαλτιμπάγκο Σιμεόνε, τι να πω; Είναι ο νέος Μουρίνιο. Χωρίς να παίζει άμεσο ποδόσφαιρο, δίχως να εντυπωσιάζει καταφέρνει σχεδόν κάθε χρόνο και πάει στους «8» και στους «4» του Champions League. Έχει το «know-how» που λένε και οι Εγγλέζοι. Νίκησε την Ντόρτμουντ με 2-1 και αν δεν έτρωγε το γκολ προς το τέλος της αναμέτρησης, τώρα θα ήταν το ξεκάθαρο φαβορί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ