Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διπλή η τραγωδία στην Πατρίδα - Κατέληξε και η 20χρονη κοπέλα έπειτα από το τροχαίο


Άσχημα είναι δυστυχώς τα νέα από το Νοσοκομείο της Βέροιας. Νεκρή είναι και η 20χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 1/4 στην Πατρίδα (δείτε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ του veriotis.gr).

Θυμίζουμε ότι στις 10 το πρωί, ΙΧ έπεσε σε στάση αστικού στον κεντρικό δρόμο της Πατρίδας απέναντι από το γήπεδο, όπου περίμεναν δύο γυναίκες, μια περίπου 60 - 65 ετών και μια 20χρονη κοπέλα. Η γυναίκα κατέληξε σχεδόν αμέσως, ενώ η 20χρονη έδινε μάχη για την ζωή της στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου δυστυχώς κατέληξε λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι.

Η γυναίκα ήταν κάτοικος Πατρίδας. Η κοπέλα, Αλβανικής καταγωγής, ήταν από τους Γαλατάδες Πέλλας αλλά έμενε στην Πατρίδα αυτό το διάστημα για να παρέχει βοήθεια σε συγγενικό της πρόσωπο.

5 σχόλια:

  1. Κρίμα,τι λόγια να βρεις να πεις,πόσο έτρεχε,αν έτρεχε ,αν ήπιε κτλ..έφυγαν 2 ψυχές άδικα και αυτό δυστυχώς δεν αλλάζει ότι και αν έφταιγε. Καλό παράδεισο και κουράγιο στους δικούς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το λιγότερο σε αυτούς που δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις είναι φυλακή και ποτέ ξανά οδήγηση...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μας είπατε για την- τον οδηγό του αυτοκινήτου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είπε ότι ζαλίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η νομοθεσία πλέον ειναι πολύ σκληρή για τέτοια δυστυχήματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ