Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπήκε τάξη με τα μηχανάκια!

Το κυκλοφοριακό μπάχαλο με τα δίκυκλα να παρκάρουν όπου να 'ναι, αποτελεί μακρινό παρελθόν. Πλέον στο κέντρο της Βέροιας υπάρχει οριοθέτηση στο θέμα πάρκινγκ, με τα μηχανάκια να σταθμεύουν σε κεντρικά σημεία της πόλης. Όπως για παράδειγμα σε Μητροπόλεως, Βικέλα και Βενιζέλου. 

Πολύ σπάνια θα δει κάποιος μοτοσικλετιστή, να παρκάρει επάνω σε πεζοδρόμια (δυστυχώς υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα!) και ανάμεσα σε αυτοκίνητα! Και αυτό είναι ένα ευχάριστο γεγονός, γιατί έτσι βελτιώνεται η καθημερινότητα των πολιτών.

18 σχόλια:

  1. Ο Διοικητής της Τροχαίας κάνει εξαιρετική δουλειά και μπράβο του. Ας συμαζευτουν από την δημοτικη αστυνομία και την αστυνομία Βέροιας και οι μαγαζατορες που βγάζουν τα τραπεζοκαθισματα ανεξέλεγκτα και παίζουν μουσική στην διαπασών. Είμαστε τυχεροί που στην Βέροια τα καθημερινά προβλήματα είναι αυτά τουλάχιστον μέχρι τώρα που με λίγη καλή θέληση από όλους λύνονται άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΔΚΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙ.

      Διαγραφή
    2. Προφανώς ενοχλείσαι από την νέα κατάσταση και προσπαθείς -με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς- να απαξιώσεις όποιον αναγνωρίζει την όποια τάξη πάει να μπεί..... Δεν πειράζει... Εσύ, ρίχνε χολή...σημασία έχει να καθαρίσει η κατάσταση ...

      Διαγραφή
  2. Το κυκλοφοριακό μπάχαλο δυστυχώς υπάρχει και συνεχώς μεγαλώνει , αρκεί κανείς να περάσει με το αυτοκίνητο του και να διασχίσει καθημερινές αλλά και Σαββατοκύριακα ακόμα τις οδούς Βενιζέλου και Μητροπόλεως απίστευτη κίνηση που οφείλεται σε παράνομα διπλοπαρκαρίσματα που υπό τον μανδύα του αλάρμ ονομάζεται προσωρινή στάθμευση αλλά στην πραγματικότητα είναι παρκάρισμα κανονικό αορίστου χρόνου , πράγμα το οποίο δημιουργεί κυκλοφοριακό έμφραγμα στο κέντρο της πόλης… ας το δει η αρμόδια υπηρεσία αυτό και ας μπει επιτέλους τάξη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Βενιζέλου συγκεκριμένος μαγαζατορας με τις ευλογίες της αστυνομίας παρκάρει απέναντι από το μαγαζί του ώρες ατελείωτες το αυτοκίνητο του.

      Διαγραφή
  3. Σαν μοτοσυκλετιστής μπορώ να σας πώ ότι τις μισές φορές υπάρχει σταθμευμένο αυτοκίνητο στις θέσεις για τα μηχανάκια αφού η μόνη ένδειξη είναι μια ταμπέλα. Πολλές φορές που τους έχω κάνει παρατήρηση η δικαιολογία είναι , ότι δεν το ήξεραν. Καλό θα ήταν να αγοράσουν μια κίτρινη μπογιά να βαφτεί η άσφαλτος ή να μπούν πλαστικά (και όχι σταθερά) κολωνάκια που διαχωρίζουν τη θέση. Αλλά και πάλι οι θέσεις είναι υπερβολικά λίγες. 40 θέσεις για μηχανάκια είναι πολύ λίγες και ελπίζω να καταλάβουν ότι αν θέλουν να μειώσουν τα αυτοκίνητα στην πόλη πρέπει να δώσουν κίνητρα να κυκλοφορούμε τα μηχανάκια μας. Κανείς δικυκλιστής δεν θέλει να παρκάρει σε πεζοδρόμια ή σε πεζοδρόμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να βοηθηθουν και οι εκτος Βεροιας πολιτες Ας μπει ωραριο φορτωσεων εκφορτωσεων στις θεσεις παρκαρισματος...Δεν ειναι δυνατον ολη μερα να γινονται φορτοεκφορτωσεις εμπορευματων και να πρεπει να γυριζεις ολη την Βεροια ενας κατοικος εκτος αυτης....Παντου υπαρχουν ωρες συγκεκριμμενες...Καντε το επιτελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατί ένας κάτοικος εκτός πόλης πρέπει να παρκάρει στο κέντρο.; Να βγάλουν κάρτες για μόνιμους κατοίκους κέντρου και όλοι οι υπόλοιποι λίγο παραέξω

      Διαγραφή
    2. Και γιατί ένας κάτοικος του κέντρου πρέπει να έχει θέση στάθμευσης; Όλοι πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας

      Διαγραφή
    3. Γιατί πανεξυπνε εγώ δεν μπορώ να πάρω το αυτοκίνητο 7:00 το πρωί από το ρολόι ενώ μένω στα ΚΤΕΛ ....πανεξυπνε άνθρωπε....και δεν ζητάω θέση στάθμευσης κάρτες στάθμευσης ζητάω άλλο το ένα άλλο το άλλο. Βγες λίγο έξω από τον νόμο σου να δεις πως λειτουργούν οι άλλοι νομοί πανεξυπνουλη

      Διαγραφή
  5. Στα καφέ στη Πιερίων δες τη γίνεται το πρωι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλλον ζείτε σε άλλη πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕ ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΙΝΕΥΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΝ ΔΚΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας...μας κούρασαν με τον Διοικητή της Τροχαίας.

      Διαγραφή
  8. Το μεγαλύτερο γεγονός τς Βέροιας είναι το ΠΑΡΚΙΝΓΚ που πασχίζει καθημερινά πολύ κόσμο και με κανέναν να μην προβληματίζεται σε αυτή τ πόλη από καμία αρμόδια υπηρεσία και έναν δήμο άπραγο …..Ασυγκίνητο τα 10 μέτρα που κάναν για μηχανάκια μπροστα σε αυτό το χαοτικό πρόβλημα .. καθημερινά παθών μετά τι δουλειά μου να προσπαθώ ν βρω πάρκινγκ 30 ώρα ΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το άρθρο είναι πολύ λάθος καθώς μια βόλτα στην πόλη που θα κάνει ο κάθε πολίτης θα διαπιστώσει μηχανάκια παρκαρισμένα παντού. Βέβαια δεν συζητάμε για τα ντελίβερι που δεν σέβονται μονόδρομους, πεζοδρόμια, κόκκινα φανάρια κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Τροχαία και η Δημοτική Αστυνομία να μην... χαρίζονται στα αυτοκίνητα ούτε για 5 λεπτά πάνω σε χώρο στάθμευσης δικύκλων. Τι σημαίνει "έρχομαι", "έρχομαι" ... να βεβαιώνεται η παράβαση καθόσον απαγορεύεται εκεί ακόμα και η στάση. Το... ίδιο και στην οδό Πιερίων, περνούν τα περιπολικά και βλέπουν εκεί στους "λαδομύλους" παρκαρισμένα ή με αναμένα τα "αλάρμ" και... σφυρίζουν αδιάφορα. Όχι κύριοι, υπάρχει υποχρέωση για αυτεπάγγελτη ενέργεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ηρεμα ρε φιλε! δε χαθηκε ο κοσμος εαν σταματησεις να τρεχεις πολυ ( που ετσι κι αλλιως τρεχεις!!!) για 20δευτερα που θα σε καθυστερηση το παρανομα σταθμευμενο για ελαχιστο χρονο!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ