Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μιλάει για «υποχθόνια» δράση ο Αγάπιος: «Θα αναγκαστώ να αποχωρήσω»

Περίεργες εξελίξεις στον ΝΠΣ Βέροια, με τον Πρόεδρο Αγάπιο Αναστασιάδη να υπαινίσσεται προδοσία, τη στιγμή που η ομάδα παλεύει για τη σωτηρία της με κάθε μέσο.

Με προσωπική του δήλωση, ο κ. Αγάπιος Αναστασιάδης κάνει λόγο για «τρυπήματα» από Βεροιώτες, άνθρωπους που πιθανώς στην αρχή να θεωρούταν εμπιστοσύνης για τον πρόεδρο της ομάδας και πλέον να άλλαξαν πλέυση.

Χωρίς να αναφερθεί σε ονόματα και καταστάσεις, ο Αγάπιος Αναστασιάδης καταγγέλει «υποδόρια» δράση συγκεκριμένων ανθρώπων για προσωπικό τους συμφέρον, τονίζοντας ότι αν δεν σταματήσει αυτή η κατάσταση, τότε ο ίδιο θα αναγκαστεί να αποχωρήσει.

Όλα αυτά, βέβαια, τονίζει ότι θα τα αποκαλύψει σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει μετά το τέλος της χρονιάς.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε στο sportsfan.gr

3 σχόλια:

  1. Αγαπιε,βαλε ανθρωπους δικου σου στη διοικηση και παρε τους παιχτες που θα σου πει ο Γιωτης και απο του χρονου η ομαδα θα ανεβαινει αηττητη σε καθε κατηγορια,φτιαξε τη βαση με μονο σνθρωπους δικου σου,και το Γιωτη Βεγκερ/αλεξ φεργκισον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάστορα;μήπως να αρχίσεις να βγαίνεις λίγο έξω να βρεις κάτι πιο ενδιαφέρον; ανησυχώ για σένα,να το ξες.

      Διαγραφή
  2. Τό πράγμα είναι απλό. Στη ζωή εντοπίζεις τα στραβά, τά διορθώνεις καί προχωράς. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ... Όταν όμως ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ, επικαλείσαι αδυναμία καί αποχωρείς. Τί θά πει στην τελική "αν δεν σταματήσει αυτή η κατάσταση αποχωρώ"; ΕΝΑΣ μπορεί νά την σταματήσει. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τόν ίδιο που την καταγγέλει! Προφανώς στρώνεται ο δρόμος τής εξόδου καί αναζητείται αφήγημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ