Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με ήττα έκλεισε ο «γολγοθάς» της Βέροιας - Έχασε από τον Άρη Αβάτου με 1-2

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η Βέροια, η οποία για την 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος φιλοξένησε τον Άρη Αβάτου και ηττήθηκε 2-1 με ανατροπή.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα στο sportsfan.gr

Η πολύ υψηλή για τα δεδομένα της εποχής θερμοκρασία δυσκόλεψε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, που κράτησαν το τέμπο του αγώνα σε χαμηλό επίπεδο. Αποτέλεσμα αυτού, οι ελάχιστες ευκαιρίες απέναντι από τους δύο τερματοφύλακες.

Οι πρώτες απειλές ήρθαν από στατικές φάσεις, με τον Άρη Αβάτου να σημειώνει την πρώτη τελική στο 6ο λεπτό ύστερα από σέντρα του Βασιλάκη και σουτ του Κουτσούμπα, το οποίο απέκρουσε εύκολα ο Τσανασίδης.

Η Βέροια απάντησε στο 8ο λεπτό, με τον Φασίδη να επιχειρεί απευθείας εκτέλεση φάουλ και την μπάλα ύστερα από κόντρες να καταλήγει στα πόδια του Μπλέτσα και αυτός να σκοράρει. Ωστόσο, το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στην πλευρά της Βέροιας.

Η μεγαλύτερη στιγμή σημειώθηκε για τους γηπεδούχους στο 21ο λεπτό, με τον Μπλέτσα να προωθεί στον Γανόπουλο ο δεύτερος να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ με τον Σοφούλη, όμως η εκτέλεσή του ήταν απογοητευτική ύστερα από “γκελ” της μπάλας σε κάποια τούφα του αγωνιστικού χώρου.

Χωρίς κάτι άλλο αξιόλογο, Βέροια και Άρης Αβάτου πήγανε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Πιο “θερμά” μπήκανε οι δύο ομάδες, έχοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο πεντάλεπτο. Πρώτα ο Άρης Αβάτου απείλησε με κεφαλιά του Γκιορτζίνη στο 48ο λεπτό, με τον Βάντση να μαζεύει τη μπάλα και στη συνέχεια ο Χατζηπάντος για τη Βέροια βγήκε τετ-α-τετ, αλλά η εκτέλεσή του δεν ήταν καλή με τον Σοφούλη να κρατάει το “μηδέν”.

Το γκολ επιτέλους ήρθε για τη Βέροια, ύστερα από μια φάση διαρκείας με τον Γιαννόπουλο να παίρνει την μπάλα από τα αριστερά, να σεντράρει και τον Μπλέτσα εξ επαφής να γράφει το 1-0 στο 53′.

Σημαντική ευκαιρία για ισοφάριση είχαν οι φιλοξενούμενοι στον 58ο λεπτό, με τον Θεολόγου να σεντράρει από τα δεξιά, τον Παπαχρήστου να παίρνει την μπάλα αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή, αλλά να καθυστερεί χαρακτηριστικά και τελικά να σουτάρει άουτ από το ύψος του πέναλτι.

Άλλη μία τελική για τους φιλοξενούμενους στο 61′ με εκτέλεση φάουλ του Αναγνωστόπουλου να βρίσκει το κεφάλι του Φούντα, αλλά ο δεύτερος να τη στέλνει επίσης άουτ. Και στο 64′ επιχείρησε να απειλήσει ο Άρης Αβάτου, με μακρινό σουτ του Αναγνωστόπουλου να φεύγει αρκετά πάνω από τα δοκάρια του Τσανασίδη.

Σπουδαία ευκαιρία για τη Βέροια να διπλασιάσει το προβάδισμά της στο 68ο λεπτό με τον Ντόγο να προωθεί στον Χατζηπάντο και αυτός από θέση τετ-α-τετ να τη στέλνει πάνω στον τερματοφύλακα.

Ο Άρης Αβάτου κατάφερε να ισοφαρίσει από τα 11 βήματα, με τον Αναγνωστόπουλο να αναλαμβάνει την εκτέλεση πέναλτι που δόθηκε μετά από χέρι του Μπλέτσα και να ευστοχεί για το 1-1 στο 75′.

Αδιαμφισβήτα, ο MVP του αγώνα ήταν ο 21χρονος Αναγνωστόπουλος όχι μόνο για την γενικότερη απόδοσή του, αλλά και γιατί με δεύτερο προσωπικό του γκολ με ωραίο διαγώνιο σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής πέτυχε την ολική ανατροπή στο 86′ σημειώνοντας το 1-2.

Χωρίς να σημειωθεί κάτι άλλο σοβαρό, ο αγώνας ολοκληρώθηκε, με τη Βέροια να γνωρίζει την ήττα με 2-1 από τον Άρη Αβάτου για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Διαιτητές: Αθανάσιος Δώνης, Στυλιανός Κωνσταντινίδης, Χρήστος Κλεισιάρης (Μακεδονίας)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΠΣ Βέροια (ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ): ΤΣΑΝΑΣΙΔΗΣ, ΠΑΝΤΑΖΕΛΟΣ, ΝΤΟΓΟΣ, ΜΠΑΛΛΑΣ (ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ 76′), ΦΑΣΙΔΗΣ, ΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ 46′), ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ, ΓΡΑΤΣΙΑΝΟΣ, ΖΕ ΕΣΟΝΟ (ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ 62′), ΜΠΛΕΤΣΑΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Άρης Αβάτου (ΜΠΕΔΡΕΛΗΣ): ΦΟΥΝΤΑΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΑΡΑΓΚΟΣ 46′), ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ (ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ 83′), ΓΚΙΟΡΤΖΙΝΗΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ (ΨΕΜΜΑΤΑΣ 46′), ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΣΟΦΟΥΛΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ 90′), ΘΕΟΛΟΓΟΥ.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στους πρώην και στους σημερινούς σωτήρες της Βασίλησας, για να δούμε τώρα τι θα γίνει με τις οικονομικές υποχρεώσεις και τα (χρωστούμενα).
    Ε ρε γλέντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ