Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Make a Wish: Μια λαοθάλασσα αγάπης στη Νάουσα


Μια απέραντη λαοθάλασσα αγάπης δημιουργήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29 Απριλίου στη Νάουσα στην εκδήλωση Make a Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής, κατά την διάρκεια του καθιερωμένου ετήσιου περίπατου, Walk for Wishes 2024 σε πολλές πόλεις σε όλη την Ελλάδα.


Τη φετινή χρονιά η εκδήλωση και ο περίπατος πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και στη Νάουσα, με πρωτοβουλία οικογενειών παιδιών ευχής. Η πόλη φωτίστηκε με το μπλε χρώμα του Make-A-Wish με ειδικά φαναράκια και φωταγωγήσεις, ενώ την πορεία οδήγησαν παιδιά ευχής και οι οικογένειές τους. Με τον συμβολικό αυτό περίπατο τιμήθηκαν τα παιδιά ευχής που πάλεψαν με μία σοβαρή ασθένεια και έγιναν καλά, ή που εξακολουθούν να παλεύουν, αλλά και τη μνήμη εκείνων που φώτισαν το δρόμο μας.


Ο περίπατος διεξήχθη υπό την Αιγίδα του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας, παρουσία του Δημάρχου κ. Νίκου Κουτσογιάννη και Αντιδημάρχων, φωταγωγήθηκε το Δημαρχείο, χιλιάδες δημότες συμμετείχαν κρατώντας το ειδικό φαναράκι, ενώ η πορεία κατέληξε στο Δημαρχείο.

Δείτε φωτογραφίες:
























3 σχόλια:

  1. Χθες το βράδυ η πόλη Νάουσα είχε γιορτή και ο πρώην Δήμαρχος με την παρέα του ήταν στη Βέροια να τα λέμε όλα φίλε και φίλε του πρώην Δημάρχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. parolo pou i naousa einai ena xorio poli ein ai poly pio zoiro apoti koimomeni veria poy vrisketai akomi sto 1980!pernane kala mono aytoi p[oy einai gyro apo to meli oi alloi den toys melei!mpravo naoysa to xorio toy asterix stin imathia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΙΟ ΧΑΖΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΑΚΑ! Η ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! Η ΝΑΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ 1980 ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ! Η ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΟΠΟΡΟΣ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! Η ΠΡΟ ΠΑΓΑΝΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ