Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όλα τα πασχαλινά μας ετοιμάζει το «Ειλικρίνεια» - Από αρνιά και κοκορέτσι μέχρι αλμυρό τσουρέκι και έτοιμη μαγειρίτσα!


Κάντε εγκαίρως τις παραγγελίες σας - Τηλ. 2331061683
Μετράμε αντίστροφα πλέον για το Πάσχα και οι ετοιμασίες στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» είναι καθημερινές και πυρετώδεις, για να έχουμε στα γιορτινά μας τραπέζια τα πιο ιδιαίτερα και πρωτότυπα αλλά και όλα τα παραδοσιακά κρεατοσκευάσματα.


Αρνιά, κατσίκια, κοκορέτσια, γαρδουμπάκια, τζιγεροσαρμάδες, σεφταλιές αρωματικές χειροποίητες, η μαγειρίτσα που γίνεται ανάρπαστη έτοιμη για την κατσαρόλα σας και πολλά άλλα εδέσματα από κρεατικά.

Και φυσικά, όπως κάθε χρόνο, τα ξακουστά πλέον αλμυρά γεμιστά τσουρέκια, τα πολύ πρωτότυπα στολισμένα αυγά, όλα χειροποίητα, μας περιμένουν και φέτος για να στρώσουμε τα πασχαλινά μας τραπέζια.

Οι προετοιμασίες στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» ξεκίνησαν, εσείς μπορείτε να κάνετε από τώρα ακόμα τις παραγγελίες σας για το Πάσχα και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ