Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κουτσογιάννης: «Στεκόμαστε δίπλα στους εργαζομένους της Βαρβαρέσος»

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με το κλείσιμο της Βαρβαρέσος Α.Ε. παρέμβαση έκανε ο Νίκος Κουτσογιάννης. Ο Δήμαρχος της Νάουσας τόνισε πως βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει σε ότι χρειαστεί. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του:

«Είμαστε ιδιαίτερα προβληματισμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στην Κλωστουφαντουργία Βαρβαρέσος, καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε τις απολύσεις των 120 περίπου εναπομεινάντων εργαζομένων της εταιρίας, μετά την απόσυρση του επενδυτή που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Στεκόμαστε δίπλα στους εργαζομένους, ενώ δηλώνουμε πως έχουμε ήδη προβεί σε ενέργειες και είμαστε σε επικοινωνία με τα αρμόδια υπουργεία ούτως ώστε να υπάρξει ένα αίσιο τέλος για όλους τους εργαζομένους.

Θα είμαστε δίπλα τους για να ακούσουμε τα αιτήματα τους, τις προτάσεις τους και κυρίως να πιέσουμε την κυβέρνηση προς κάθε κατεύθυνση για μια θετική εξέλιξη».

4 σχόλια:

  1. Μάλλον κόμμα πρέπει να αλλάξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λόγια, παχιά λόγια.
    Και τι έγινε που θα είσαι δίπλα τους ;
    παρέα δεν θέλουν δουλειά θέλουν, μπορείς να τους δώσεις δουλειά ;
    άμα θελήσουν παρέα θα σε φωνάξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ο Καρυπιδης το 2016 φέσωσε 1500 εργαζόμενους ο Κουτσογιάννης τον είχε στηρίξει!! Μοίραζε και επιστολές στα δικαστήρια ο κύριος δήμαρχος για να στηρίξει αυτους που τον στήριξαν!! Τώρα είναι αλλιώς όμως ε;; Ντράπηκε η ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι πολιτικοί μάθετε κάποια στιγμή την αξία της σιωπής και της πράξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ