Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαθητές από Αιανή και Πέλλα επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο Βεργίνας


Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 επισκέφτηκαν το Γυμνάσιο Βεργίνας «Μανόλης Ανδρόνικος» μαθητές/τριες με τους/τις συνοδούς καθηγητές/τριες από το Γυμνάσια Αιανής και Πέλλας.

Η επίσκεψη εντάσσεται σε σχέδιο δράσης στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού που υλοποιεί το σχολείο της Βεργίνας σε συνεργασία με τα παραπάνω σχολεία και έχει τίτλο «Οι δρόμοι των αρχαίων Μακεδόνων ενώνουν τους μακεδόνες μαθητές».

Στόχος του προγράμματος είναι η επικοινωνία και η αλληλεπίδραση των παιδιών που προέρχονται από τρία διαφορετικά σχολεία τα οποία βρίσκονται σε σημαντικά και ξεχωριστά αρχαιολογικά τοπόσημα της Μακεδονίας και έχουν το ίδιο περίπου μαθητικό δυναμικό. Η ανταλλαγή επισκέψεων μεταξύ των τριών σχολείων επισφραγίζει την εξ αποστάσεως επικοινωνία και συνεργασία που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους.


Η συνάντηση των τριών σχολείων στην αυλή του Γυμνασίου Βεργίνας ήταν ένα πρωτόγνωρο γεγονός. Τα παιδιά μίλησαν για τα σχολεία και τους τόπους τους, χόρεψαν μαζί και έπαιξαν ομαδικά αθλήματα.

Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βέροιας κ. Καλλίστρατο Γρηγοριάδη για την υλική υποστήριξη της επίσκεψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ