Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γι' αυτούς τους λόγους, η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα

Γράφει ο «Κατάσκοπος»

Νομίζω πως η σεμνή τελετή τελείωσε. Η ΑΕΚ είναι η μεγάλη πρωταθλήτρια της Super League. Μετά από ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, η Ένωση πήρε τελικά την κούπα, γιατί συμπεριφέρθηκε έξυπνα και φόρτσαρε όταν έπρεπε. Και το σημαντικότερο είχε καλούς φίλους! 

Ξεκίνησε τα πλέι-οφ με +12. Πήρε εύκολα Άρη και Λαμία, όταν οι άλλοι έχαναν βαθμούς απ' αυτές τις ομάδες. Έχει γηπεδάρα και έναν λαό διψασμένο για τίτλους. Είχε την διαιτησία με το μέρος της, δες ρε φίλε τι πέναλτι δεν έδωσε χθες στον Παναθηναϊκό. Πεντακάθαρο και το VAR κοιμόταν όρθριο! Και ένα ρόστερ με καλούς παίκτες, αλλά και με κραχτές αδυναμίες που ο Αλμέιδα, σαν καλός προπονητής που είναι, τις έκρυψε καλά και δεν φάνηκαν.

Η ΑΕΚ θυσίασε ευρώπη και κύπελλο για να είναι ξεκούραστη στο τέλος του πρωταθλήματος. Με λίγα λόγια ο «Τίγρης» με την εμπειρία που έχει και την μαγκιά που τον διακρίνει, πήρε δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Πέρσι το ντάμπλ, φέτος πρωτάθλημα, του χρόνου Champions League!

Για τον Τερίμ τι να πω; Ήρθε τον Ιανουάριο, έκανε λάθη με μικρές ομάδες, έχασε τσάμπα βαθμούς, ο ΠΑΟΚ του πήρε 8 βαθμούς (και έχει και ματς μέσα στην Τούμπα), με αποτέλεσμα να βρεθεί στο καναβάτσο. Του χρόνου και βλέπουμε. Στην πείνα για μια ακόμη σεζόν ο Μίστερ ΣΚΑΪ. Εντάξει θα πάρει το κύπελλο και θα μετριάσει λίγο ο πόνος...

Για τον Σαββίδη τι να πω; Αυτός έλεγε πως θα φέρει την χαρά στην Τούμπα και εδώ και τρία χρόνια μόνο κλάματα βλέπουμε. Είναι εξαφανισμένος και δεν βάζει το χέρι βαθιά μέσα στην τσέπη. Η ομάδα χρειαζόταν ενίσχυση τον Ιανουάριο για να πάρει το πρωτάθλημα και εκείνος έκανε μισή μεταγραφή τον Όττο. Το ρόστερ φώναζε πως θέλει έναν καλό στράικερ και έναν χάφαρο γιατί θα σκάσει ο Μεϊτέ, αλλά αυτός δεν ίδρωνε το αυτί του. Που πας με την Γκοντσάρεβα; Είναι δυνατόν να πας για πρωτάθλημα, όταν έχεις για διοικητικό ηγέτη μια γυναίκα που δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι της σε γήπεδο; 

Ο Σαββίδης βλέπει τους άλλους στην Αθήνα, να παίρνουν τίτλους, να κάνουν ευρωπαϊκές πορείες κι αυτός κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Δεν μπορεί; Δεν θέλει; Δεν ασχολείται; Μόνο ο ίδιος ξέρει! Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ είναι για τρίτη χρονιά εκτός και κανείς δεν μιλάει στην Θεσσαλονίκη, μην τυχόν και στεναχωρήσουμε τον Ιβάν και θυμώσει και φύγει. Αυτή είναι η αλήθεια, όσο κι αν πονάει τους φίλους μου τους Παοκτσήδες!

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, είναι ξεκάθαρο πως το μυαλό του είναι στην ευρώπη. Δεν είναι και λίγο πράγμα να παίζεις ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Γράφεις ιστορία! Ρε τον Κάρυ, τι τον έκανε για μια ακόμη φορά τον Βαγγέλα; Θα τον βλέπει στον ύπνο του. 

Θεωρώ πως στόχος πλέον των ομάδων είναι ποιος θα βγει ευρώπη. Αν ο Άρης κατακτήσει το κύπελλο, τότε ένας εκ των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, την επόμενη χρονιά θα μείνει εκτός ευρώπης. Αυτό κι αν θα είναι «μαχαιριά» για το πρεστίζ των συλλόγων. Αν και πιστεύω πως τελικά ο Αλαφούζος θα πάρει το κυπελλάκι και τελικά όλοι θα είναι ευχαριστημένοι.

5 σχόλια:

  1. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΑΕΚΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΓΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΒΕΡΟΙΑ 21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν όλοι οι Βεροιείς Αρειανοί βγούμε στην Εληά με το Κύπελλο αγκαλιά, μη χαθείς Κατάσκοπε με τις ...προβλέψεις σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος έδωσε ίντερνετ σε αυτό τον λαϊκιστικο ΑΡΔ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ελα παοκτση παρε ενα ντεπον κ κοιμησου...στο η αεκ ειχε τ μερος της διατησιας σταματησα ν διαβαζω....ασχετος κ μη αντικειμενικος το λιγοτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλει η κατασκοπινα η παοκτσου να κρυφτεί και δεν την αφήνει ο πόνος της. Μεγάλη πρόβλεψη το κύπελλο στον τουρκοκαναλαρχη,όπως στην αρχή του πρωταθλήματος όταν προβλεπες τον Θεό της πόλης ζητουλα, σου θυμίζω ότι μέχρι τώρα από τους 9 διαθέσιμους βαθμούς η ομάδα της καρδιάς σου πήρε 1 με το ζόρι,και αν ο Μάντζιος δεν κάνει χαλαρωμα με ροντενσιον στου Χαριλάου με αυτόν στο χέρι θα μείνετε. Για ένα λυπάμαι μόνο ότι το πρωτάθλημα το χάσατε στη Λαμία,ενώ κανονικά έπρεπε στου Χαριλάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ