Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

H Γέφυρα αντίπαλος του Φιλίππου στα ημιτελικά των play-off

Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει! Όπως σταμάτησε η κανονική διάρκεια, έτσι ξεκινούν τα play-off, καθώς ο ΜΓΣ Γέφυρας “έσπασε” την έδρα της Κομοτηνής και με 2-1 νίκες πήρε την πρόκριση στη Γ’ φάση της National League 1. Από την άλλη, ο Λεύκιππος Ξάνθης υπερασπίστηκε την έδρα του και θα είναι αντίπαλος της ΧΑΝΘ στην άλλη πλευρά του “δρόμου”. Ο Φίλιππος προετοιμάζεται πυρετωδώς για την μεγάλη μάχη των  play-off.

2 σχόλια:

  1. Όλοι στο γήπεδο την Τετάρτη να στηρίξουμε την ομάδα που εκπροσωπεί επάξια την πόλη για πολλά χρόνια!!! Ίσως η πιο αδικημένη ομάδα της πόλης που αξίζει το χειροκρότημα όλων μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πιο ενδιαφέρον ματς όλης της αγωνιστικής περιόδου! Ειναι ευκαιρία για όλο το κόσμο, όλους τους κατοίκους της πόλης της Βέροιας, να ζήσουν, να παρακολουθήσουν απο κοντά ένα όμορφο και συναρπαστικό αγώνα μπάσκετ, τιμώντας και ενισχύοντας αυτην την ομάδα που χαριζει συγκινήσεις και εκπροσωπεί επάξια όλα αυτά τα χρόνια την πόλη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ