Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επίθεση Κούγια στον Καρυπίδη: «Ο Άρης δεν είναι Βέροια»

Επίθεση κατά του Θοδωρή Καρυπίδη με αναφορά στη Βέροια έκανε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας.

Μετά το νικηφόρο ματς του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, ο γνωστός ποινικολόγος και άλλοτε Πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Άρη με καταγγελείες σε βάρος του προπονητή Άκη Μάντζιου και του Προέδρου Θοδωρή Καρυπίδη.

Ο κ. Κούγιας μιλάει για «παραποδόσφαιρο» και αλοίωση πρωταθλήματος, ενώ καλεί δημόσια τον εισαγγελέα να εξετάσει τον αγώνα.

«Δε θα μιλήσω καθόλου για το υπέροχο αυτό παιχνίδι που απολαύσαμε σήμερα. Θέλω να μιλήσω για το παραποδόσφαιρο. Αυτό που έκαναν σήμερα ο Μάντζιος και ο Καρυπίδης δεν είναι αλλοίωση πρωταθλήματος, είναι βάρβαρη προσβολή προς όλους τους φιλάθλους, βάρβαρη προσβολή σε όλες τις μεγάλες και ιστορικές ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα, βάρβαρη προσβολή στην ιστορική ομάδα του Άρη.

Ο Άρης δεν είναι Βέροια, ούτε το Μοσχοχώρι, το χωριό του Καρυπίδη. Είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για πονηρές ιστορίες. Προσκαλώ τον εισαγγελέα να πάρει την κασέτα του παιχνιδιού και συγχρόνως να γίνει έρευνα για τις στοιχηματικές αποδόσεις σε σχέση με την ανατροπή του σκορ, δε θέλω να πω τίποτα άλλο».

7 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. τι σωστός ρε φίλε;;;μιλάτε εσείς ρε κούγια ;;;ντράπηκε και η ντροπή... ΜΟΝΟ ΑΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ

      Διαγραφή
  2. Υπέροχο παιχνίδι με σφαγή του παοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την Τετάρτη να δούμε τι θα πει ο Κούγιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο μόνος που αδικήθηκε στα πλέι οφ είναι ο ΠΑΟΚ,καλά θα κάνει ο Καρυπίδης να δώσει όλα τα παιχνίδια σε όλους,και να βγάλει τα σπασμένα της χρονιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς από το Μοσχοχώρι Ημαθίας, που λέει και ο Κούγιας , περιμένουμε τις κάμερες να έρθουν να τους πούμε τη γνώμη μας για τις 60 σημερινές συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού ως εγκληματική οργάνωση. Κάρυ πήγαινε τον ως το τέλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Αρης δε δινει παιχνηδια σε κανεναν,ολα θα παιχτουν στα ισια και με τον ολυμπιακο,το βαζελο, και με τους πελατες που ο Ματζιος τους κανει παντα πλακα οποτε τους βρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ