Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης φάρμας αλόγων - Έβαλε τα κλάματα μπροστά στους Δικαστές

Kαταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας

«Σοκ» έχει προκαλέσει στην Ημαθία, αλλά και σ' ολόκληρο το πανελλήνιο η σύλληψη ενός 59χρονου άνδρας, ο οποίος καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση (δείτε εδώ). Πιο συγκεκριμένα, ένας ιδιοκτήτης στάβλου στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος δύο μαθητριών, οι οποίες κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής έκαναν ιππασία.

Τα κορίτσια ηλικίας 15 και 14 ετών ενημέρωσαν τους γονείς τους και εκείνοι με τη σειρά τους την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί.

Ο κατηγορούμενος αφού πρώτα πέρασε από την αυτόφωρη διαδικασία μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας. Στην απολογία του τόνισε πως είναι συγκλονισμένος από την συγκεκριμένη καταγγελία, με τον ίδιο να διατείνεται ότι είναι αθώος. 

Μάλιστα σημείωσε με ιδιαίτερα έμφαση πως 12 χρόνια που είναι ιδιοκτήτης της φάρμας, δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα. Στην συνέχεια δεν λύγισε, και έβαλε τα κλάματα μπροστά στους Δικαστές. Τελικά, αφέθηκε ελεύθερος, με την εκδίκαση της υπόθεσης να μεταφέρεται για την επόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ