Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Γιοβανόπουλος - Τι συνέβη;

Κι ενώ είχε ανακοινώσει δημόσια την κάθοδό του στις προσεχείς ευρωεκλογές, ο Κώστας Γιοβανόπουλος με μια χθεσινή του ανάρτηση στο facebook ανατρέπει τα πολιτικά δεδομένα.

Ο Βεροιώτης δικηγόρος ανακοίνωσε δημόσια πως δεν θα είναι τελικά υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα «Πατριώτες» μετά από απόφαση του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου. Ο πρώην βουλευτής Ημαθίας, χωρίς να εξηγεί τους λόγους που βρέθηκε εκτός ψηφοδελτίου, ευχαρίστησε ευγενικά τον Πρόεδρο.

Μάλιστα, σημειώνει με νόημα, πως πλέον θα αρχίσει να μελετάει συγγραφείς και ποιητές και να ψυχαγωγείται με άλλα πράγματα. Τι συνέβη άραγε μεταξύ των δύο αντρών; Γιατί υπήρξε αυτή η αποχώρηση; Κάποια διαφωνία; Κάποιος άλλος λόγος; Δείτε την επίμαχη ανάρτηση:



9 σχόλια:

  1. Η Ημαθία σήμερα πενθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν πειράζει θα βρει άλλο κόμμα να τρυπώσει

      Διαγραφή
  2. win-win
    ... ούτε ο ένας θα έβγαινε, ούτε θα άλλος θα βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ Κωστα ...υπαρχει παρελθον και παρον...το μελλον το ξερεις εσυ.....καλ τεχνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον ήθελε το καλό του ο Πρόεδρος να μην ξοδεύεται τζάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εν τω μεταξύ επειδή δεν βρέθηκαν 42 υποψήφιοι, κατέβασε μόνο 34. Άρα υπήρχαν 8 θέσεις κενές. Συνεπώς κάτι άλλο κρύβεται από πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή έφυγε μια φορα απο το κομα που εκλέχτηκε και πήγε Νεα Δημοκρατια δε φοβήθηκε ο Εμφιετζογλου,γιατι οι πιθανότητες να εκλεγεί ευρωβουλευτής είναι λιγότερες (η οχι?)

      Διαγραφή
    2. Στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 εξελέγη πρώτος σε ψήφους Βουλευτής Ημαθίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες (ΑΝ.ΕΛ), όπου διετέλεσε, ομόφωνα εκλεγείς, Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝ.ΕΛ. από όπου αποχώρησε το Μάρτιο του 2014 ενταχθείς στους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές.

      Διαγραφή
  6. Δεν ξέρω για τον Κωνσταντίνο, αλλα ο γιος του είναι από τα καλύτερα και έξυπνα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ