Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Έκοψε» κόσμο από την Αγορά το «112»

Όπως είναι λογικό, το μήνυμα του «112» που στάλθηκε σε χιλιάδες κινητά το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Απριλίου επηρέασε την καθημερινότητα των πολιτών.

Η κίνηση στην Αγορά, το πρωί του Σαββάτου, ήταν εμφανώς επηρεασμένη από το μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας. Κάποιοι συμπολίτες μας, ειδικά εκείνοι που διαμένουν σε χωριά του Δήμου, «φοβήθηκαν» να έρθουν στην πρωτεύουσα σε περίπτωση απότομης αλλαγής του καιρού.

Είναι και αυτό, μια σημαντική παράμετρος, που θα πρέπει να λάβουν υπόψιν οι υπεύθυνοι, ειδικά όταν στέλνουν τέτοια προειδοποιητικά μηνύματα, ενώ έξω έχει... χαρά Θεού. Κακά τα ψέμματα, ο κόσμος εύκολα πανικοβάλλεται και μένει σπίτι, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η οικονομικο-κοινωνική ζωή της Ημαθίας.

5 σχόλια:

  1. Το 112 έχει προληπτικό χαρακτήρα , αν δεν χτύπαγε και μια στις τόσο τα πράγματα ηταν σοβαρά όλοι θα λέγαμε γιατί δεν χτύπησε . Ορθώς υπήρξε το 112

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο εισοδιμα του πολιτη ποτε θα χτηπισει 112?
      -;οταν θα ειναι στην ουρα με ενα κουπονι στο χερι?

      Διαγραφή
    2. πάλι καλά που χτύπησε και σωθήκαμε από μεγάλη καταστροφή

      Διαγραφή
  2. Το 112 περίμενε ο κόσμος για να μην βγει στην αγορά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ