Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Eγκλήματος στο 2ο ΓΕΛ

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, οι μαθητές, οι γονείς και οι καθηγητές του 2ου ΓΕΛ Βέροιας υποδέχθηκαν τους εκπροσώπους της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης προκειμένου να ενημερωθούν για θέματα σχετικά με την ορθή χρήση του διαδικτύου.

Η υπεύθυνη στον τομέα αυτό Υπαστυνόμος Ευαγγέλου Ευανθία προσέγγισε ζητήματα καίρια και επίκαιρα όπως ο διαδικτυακός εκφοβισμός, η εκδικητική πορνογραφία, η έκθεση ανηλίκων στο διαδίκτυο και οι ποινικές ευθύνες τόσο των ενηλίκων όσο και των ανηλίκων.


Παράλληλα ο Προϊστάμενος της ΔΔΕ Ημαθίας βράβευσε την ομάδα ποδοσφαίρου των κοριτσιών του σχολείου, η οποία πρώτευσε στο νομό, καθώς και αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν σε επίπεδο Περιφέρειας.


«Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους της Δίωξης για την προθυμία και την εμπεριστατωμένη τους παρουσίαση και ευχόμαστε στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας να προοδεύουν σε όλα τα επίπεδα» καταλήγει η ανακοίνωση του Σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ