Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν μασάει ο Αγάπιος! Έτοιμος να τινάξει την μπάνκα στον αέρα

Μπορεί ο φετινός στόχος της παραμονής για τη Βέροια να μην επιτεύχθηκε, ωστόσο ο Αγάπιος Αναστασιάδης όχι μόνο δεν το βάζει κάτω, αλλά προετοιμάζεται για τις επόμενες κινήσεις του. Πιο ώριμος και έμπειρος από ποτέ, στρέφει το βλέμμα του στο μέλλον και πραγματοποιεί συναντήσεις με ανθρώπους που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο ποδόσφαιρο της Ημαθίας.  

Τα σενάρια που κυκλοφορούν στην πιάτσα της Βέροιας είναι πάρα πολλά. Ο ίδιος ο Πρόεδρος βολιδοσκοπεί τις καταστάσεις και αναμένεται να πάρει τις οριστικές αποφάσεις του. 

Πριν από τρεις ημέρες, συναντήθηκε στο «Primavera» στο κέντρο της Βέροιας με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Παντσερίδη, τον Κυριάκο Βρεττό, τον Κώστα Θεοδώρου, τον Κώστα Ντέλλα, τον Μίμη Χαρίση και τον Γιώργο Κωνσταντινίδη. 

Μπορεί να μην βγήκε είδηση από την συγκεκριμένη συνάντηση, ωστόσο η λεζάντα της φωτογραφίας που έγραφε για... νέες διοικήσεις, μεγάλες μεταγραφές και πολλές ποδοσφαιρικές «βόμβες» που μας επιφυλάσσει το μέλλον έδωσε ελπίδα και χαρά στις τάξεις των φιλάθλων.

Άλλωστε ο Αγάπιος, ποτέ ήταν άνθρωπος των λόγων, αλλά των πράξεων. Το έχει αποδείξει και δεν μασάει στα δύσκολα! Η Βέροια βρίσκεται μπροστά σ' ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και χρειάζεται έναν ηγέτη να την αναγεννήσει. Μακάρι να τα καταφέρει και όλοι οι αγνοί φίλαθλοι να βρίσκονται στο πλευρό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ