Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βαριά» ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου στο φιλικό Παλαιμάχων Βέροιας και Άρη - Εις μνήμην του Άλκη Καμπανού

Ξύπνησαν μνήμες το απόγευμα της Δευτέρας 22 Απριλίου, στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, εκεί όπου οι Παλαίμαχοι του ΓΑΣ-ΠΑΕ Βέροια και αυτοί του Άρη τίμησαν την μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού.

Η ποδοσφαιρική εκδήλωση ξεκίνησε με τον δημοσιογράφο και συγγαφέα Κώστας Μπλιάτκας να αναφέρει δύο λόγια για την σημερινή ημέρα, μίλησε εγκωμιαστικά για τον Πρόεδρο των Παλαιμάχων Βέροιας Δημήτρη Παπατζίκο και έκανε συγκινητική αναφορά στον Άλκη Καμπανό. Τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων του Άρη, Γιάννης Βένος, ενώ ακολούθησε εκπροσωπώντας τον Δήμο Βέροιας ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Τζαφερόπουλος.

Τον λόγο πήρε ο κ. Τάκης Παπατζίκος, ο οποίος προχώρησε στις απαραίτητες ευχαριστίες προς όλα τα πρόσωπα που συνεισφέρανε για την επιτυχή διοργάνωση του αγώνα. Τέλος, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, Αριστείδης.

Στη συνέχεια τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην των Κώστα Παπαϊωάννου, Φώτη Πουρσανίδη και του Γιάννη Μιχαλίτσιου, στη μνήμη του οποίου ο ανιψιός του Βαγγέλης Αποστόλου προσέφερε μια κίτρινη ανθοδέσμη, ενώ πριν τη σέντρα οι δύο σύλλογοι ανταλλάξανε τα καθιερωμένα αναμνηστικά.

Για την ιστορία, στο αγωνιστικό κομμάτι Θωμάς Τρούπκος για τη Βέροια και Άγγελος Χαριστέας για τον Άρη διαμόρφωσαν το τελικό 2-2.

Δείτε φωτορεπορτάζ στο sportsfan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ