Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Nα 'τοι - Nα 'τοι οι πρωταθλητές!

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Αλεξάνδρεια, με την τοπική ομάδα να κατακτά πανηγυρικά το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας και να ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα της Γ’ Εθνικής.

Το απόγευμα του Σαββάτου, 13 Απριλίου 2024, η Αλεξάνδρεια φιλοξένησε τον ΦΑΣ Νάουσα σε ματς χωρίς βαθμολογικό χαρακτήρα, αφού οι γηπεδούχοι είχαν εξασφαλίσει μαθηματικά τον τίτλο. Όπως και να έχει, η ημέρα ήταν γιορτινή και συνοδεύτηκε από νίκη, αφού μετά τον αγώνα πραγματοποιήθηκε η φιέστα απονομή της κούπας του πρωταθλητή.

Ο Πρόεδρος της ομάδας Τάκης Παπαδόπουλος απένειμε τιμητικές πλακέτες σε επίτιμους καλεσμένους που έδωσαν το “παρών” σε αυτή την ποδοσφαιρική γιορτή. Ακολούθησε η απονομή μεταλλίων σε όλους τους συντελεστές, από τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Ημαθίας, Χρήστο Μουχτάρη, Βασίλη Παπαδόπουλο και Παύλο Αδαμίδη, ενώ στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Ένωσης παρέδωσε μαζί με τον Δήμαρχο της Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη, το τρόπαιο του πρωταθλητή της Α’ ΕΠΣΗ στον Αβραμόπουλο.

Δείτε εδώ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση από το sportsfan.gr

Πρωταγωνιστές έγιναν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι άγγιξαν με περηφάνια το τρόπαιο και κάπου εκεί ξεκίνησε το γλέντι με βεγγαλικά, σαμπάνιες και ατελείωτα χαμόγελα.

Παρόντες στην ημέρα χαράς της Αλεξάνδρειας ήταν οι Βουλευτές Απόστολος Βεσυρόπουλος και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Στέργιος Μουρτζίλας και πολλοί άλλοι.

Δείτε το βίντεο από την απονομή και τα πανηγύρια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ