Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ρεπορτάζ της ΕΡΤ για το Πασχαλινό bazaar της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί»

Η “Πρωτοβουλία για το Παιδί” ανακοινώνει και φέτος τη διοργάνωση ενός μοναδικού Πασχαλινού Bazaar στη Βέροια. Το Bazaar του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 22 Απριλίου έως και το Μ. Σάββατο 04 Απριλίου 2024 στον πεζόδρομο της Βικέλα 1 (πρώην κατάστημα «ΠΙΤΟΣ») και θα λειτουργεί σύμφωνα με το ωράριο των καταστημάτων.

Στο Πασχαλινό Bazaar, μπορείτε να βρείτε χειροποίητες λαμπάδες, όμορφες δημιουργίες χειροτεχνίας, για κάθε γούστο και προϋπολογισμό, όλες φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη από τις εθελόντριες και τους εθελοντές του Συλλόγου. Κυρίως όμως θα βρείτε μία μοναδική ευκαιρία να συνδέσετε αυτό το Πάσχα με τη γενναιοδωρία και την αγάπη για τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη και κίνδυνο.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη των προγραμμάτων παιδικής προστασίας που υλοποιεί η “Πρωτοβουλία για το Παιδί”.

Η τραγωδία της εξαφάνισης του μικρού Άλεξ το 2006 συντάραξε την τοπική κοινωνία της Βέροιας και αποτέλεσε τη γενεσιουργό αιτία της ίδρυσης του Συλλόγου . Πολίτες κάθε κοινωνικής θέσης και ιδιότητας αποφάσισαν να αντιδράσουν και να απλώσουν δίχτυ προστασίας για τα αδύναμα και άτυχα μικρά παιδιά: ίδρυσαν, τον Ιανουάριο του 2008 την “Πρωτοβουλία για το Παιδί”.

Η “Πρωτοβουλία για το Παιδί” είναι Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ειδικά πιστοποιημένος Φορέας παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας. Πεδίο δράσης του είναι η φροντίδα και η προστασία παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο: παιδιών που είναι ορφανά, ή προέρχονται από οικογένειες που δυσλειτουργούν ή είναι διαλυμένες. Τα παιδιά αυτά βιώνουν την παραμέληση, την ψυχολογική, σωματική και σεξουαλική βία, την περιθωριοποίηση και την απόρριψη, τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και μέσα στο σχολικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Δείτε το video:

1 σχόλιο:

  1. Η πρωτοβουλία για το παιδί επιχορηγείται από το Κράτος.Καλο θα είναι να μην κάνει baazar για περισσότερα έσοδα γιατί μειώνει αυτά των εμπορικών μαγαζιών τα οποία πληρώνουν φόρους, εισφορές κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ