Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτό είναι το Συντονιστικό της Νέας Αριστεράς - Όλα τα ονόματα

Συντονιστής ο Στέργιος Μίχος
Ξεκίνησε και στην Ημαθία η συγκρότηση της Νέας Αριστεράς. Στόχος η συγκρότηση ενός φορέα ανοιχτού, αριστερού, προοδευτικού, μιας ευρωπαϊκής αριστεράς με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση οι παρεμβάσεις τους και στο τοπικό επίπεδο για την αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων του Νομού, "θα γίνονται με τεκμηρίωση και επιχειρήματα μακριά από λαϊκισμούς και επικοινωνιακούς τακτικισμούς. Γιατί η οικοδόμηση στέρεων δεσμών με την κοινωνία απαιτεί σοβαρότητα, για να κάνουμε ξανά την πολιτική trend".

Την επόμενη περίοδο το Προσωρινό Συντονιστικό Όργανο απευθύνοντας κάλεσμα εξωστρέφειας και ανανέωσης θα πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις και συναντήσεις με φορείς και συλλογικότητες.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
  • Μίχος Στέργιος – Συντονιστής
  • Μπλέτσου Στεφανία – Αν. Συντονίστρια
  • Κωστόπουλος Γιώργος – Ταμίας
  • Κόντογλου Νέστορας - Μέλος
  • Λαζόπουλος Γιάννης - Μέλος
  • Μώκιου Ευθυμία - Μέλος
  • Τζελέπης Κωνσταντίνος - Μέλος
  • Τσιολάκης Γρηγόρης - Μέλος
  • Τσίπης Γιώργος - Μέλος

10 σχόλια:

  1. Προσωρινοί σε ένα προσωρινό κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι και αυτοί αφελή θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας έφυγε ο Καρανικας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κόψατε ΕΚΑΣ στους χαμηλοσυνταξιούχους ,ε?

    Είστε και αριστεροί, ε?

    . . . 9 Ιούνη, έρχεται ο λογαριασμός.

    p.s. Οποιος πρωην η,νυν συριζαιος έχει για επιχείρημα τον Κουλη θα πάει κουβά. Ο Κυριακος είναι ειλικρινείς,δεξιος φιλελευθερος ΟΧΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΟΥ _ΟΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι σαν να λες με πηδηξατε χωρίς να μου το πείτε,ενώ ο Κούλης με πηδάει και ήταν ειλικρινής μαζί μου δεξιό φιλελεύθερο πήδημα γουστάρω,όλοι οι άλλοι κουβά. Τον λογαριασμό μαζί με τον Κούλη παρτους σπίτι σου, και άσε εμάς τους υπόλοιπους που δεν γουστάρουμε πήδημα.

      Διαγραφή
  5. Ο διαποκούλης είναι γιαλαντζί δεξιός, νεοταξίτης με βούλα στο μηρό του από τον μέντωρά του Σβαμπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε πρώην κομμουνιστές,πρώην συριζαιοι και νυν νεοαριστεριστοι ποιος σας είπε ότι ο κόσμος σας θέλει; ποιός σας είπε ότι χρειαζόμαστε να μας σωσετε; Σωθηκαμε που απαλαχτεικαμε από εσάς και εσείς ακόμη εκεί να πιστεύεται ότι κάποιος κάπου σας θέλει πίσω;λίγο αξιοπρέπεια ρε,οι ίδιοι και οι ίδιοι,δε καταλάβατε ότι εσάς τους ίδιους δε γουστάραμε και πάλι είστε εδώ με άλλο όνομα; Για ποιόν νοιάζεστε τελικά για αυτούς που δε σας θέλουν πια ή μίνι για την πάρτι σας;μάλλον το δεύτερο. Άι φτάνει μας κουρασατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος κούρασε ποιον,αυτοί οι δήθεν αριστεροί για μια τετραετία ή οι πατριώτες ,δημοκράτες,θρησκευόμενοι ηθικοί πενήντα χρόνια στην μεταπολίτευση,γιατί ούτε φέσι 500 δις μας βάλανε αυτοί οι καλοί δεξιοί άνθρωποι ,ούτε την Κύπρο ξεπουλησανε,ούτε τα Ίμια, ούτε τα Σκόπια όνομα τα αλλάξανε,ούτε τους λαθρομετανάστες σταματήσανε,ούτε τα νοσοκομεία γαμησανε,ούτε τους νέους έξω τους διωξανε,ούτε τα 35δις του Τσίπρα φάγανε σε passτουλες,τους μισθούς και τις συντάξεις τις αυξήσανε στο 1/3 του πληθωρισμού που δημοιυργησανε,ούτε στόχο των Ρώσων και των Αράβων μας κάνανε,ούτε καμμία 2 με 3 δις στην Ουκρανία σε όπλα δωσανε αντί τα μισά στους αγρότες την υγεία και παιδεία ,ούτε,ούτε ούτε,αλλά όλοι οι άλλοι εκτός Κούλη μας κουρασατε.

      Διαγραφή
    2. Στο ίδιο έργο θεατές. Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια. Ρε μάστορα ο κόσμος ψήφισε αυτόν που έκανε όσα αναφέρεις πάνω,του δώσε αυτοδυναμία,και εσύ συνεχίζεις το ίδιο έργο δηλαδή μπλα μπλα μπλα και απορώ;δε μπορείς ακόμη να χωνέψεις ότι δε σας θέλει πια ο κόσμος;ότι τον κοροϊδέψετε; Η μεγαλύτερη ειρωνία είναι ότι προσπαθείς ακόμη να σώσεις το κόσμο που σας σιχαθηκε και εσύ τον βλέπεις σωτηρία!αφού δεν σας θέλουν τι επιμένεις;;; ειδικά αυτοί στην Ημαθία είναι ένας και ένας με τόση κακία και έχθρα αλλά ξέρω,ξέρω!! Αυτοί θα μας σώσουν! Ρε καλά σας κάνουν.

      Διαγραφή
  7. Ότι πει ο Τσίπρας λέμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ