Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Από την Ημαθία στην Ευρωβουλή μέσω... Λατινοπούλου

Ένας ακόμη Ημαθιώτης ετοιμάζεται να κατέβει στις προσεχείς ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν στις αρχές Ιουνίου. Ο λόγος για τον Αργύρη Καλοσόπουλο, ο οποίος θα ριχτεί στην μάχη του σταυρού σε πανελλαδικό επίπεδο. 

Ο γνωστός επιχειρηματίας, με καταγωγή από τον Λουτρό Ημαθίας, κατεβαίνει με το κόμμα «Φωνή Λογικής» της Αφροδίτης Λατινοπούλου. Στόχος του είναι το κόμμα να καταφέρει να περάσει το όριο του 3% και ο ίδιος να πλασαριστεί στις υψηλές θέσεις του ψηφοδελτίου, προκειμένου να εκλεγεί ευρωβουλευτής.

Γεννήθηκε στη Βέροια και είναι παντρεμένος μ' ένα παιδί. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Ημαθία, καθώς είναι Πρόεδρος στην εταιρεία Φροντίδα και Υγεία στο Σπίτι ΚοινΣΕπ (κατ οίκον νοσηλεία και διακομιδή ασθενών). 

Κατά το παρελθόν έχει ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς στις δημοτικές εκλογές του 2019 είχε κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Μάλιστα, έχει διατελέσει μέλος τοπικού συμβουλίου του Λουτρού, μέλος της ΕΠΣ Ημαθίας και για πολλά χρόνια Πρόεδρος Αθλητικού συλλόγου.

9 σχόλια:

  1. Όλοι ονειρεύονται τα 10 χιλιάρικα της ευρωβουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι τόσο καλό παιδί να το κεράσουμε μια πάστα!

      Διαγραφή
  3. η λατινοπουλου θα παρει υψηλο ποσοστο στην βορεια ελλαδα. το θεμα ειναι πως θα παει σε αθηνα και κρητη που ειναι αδυναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το άλλο με τον Τοτο το ξέρουνε???? ποιο 3% θα πάρει μωρέ????? Ας πάρει 0,3% και πάλι καλά θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σας ευχομαι να τα καταφερετε κυριε καλοσοπουλε. ειναι δυσκολη η πρωτη θεση αλλα οχι ακατορθωτο μαθαινω αυτος ο καστοριανος πανελιστας του ραπτοπουλου που κανει βιντεακια στο τικ τοκ παει πολυ δυνατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για το δεκαχιλιαρο πάει και αφήστε αυτό με το καλό παιδί και κουραφεξαλα.Εχει και άλλους καλούς ..όλοι πρέπει να βάλουν υποψηφιότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ