Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αλαζόνας ο Λουτσέσκου, τσιγκούνης ο Σαββίδης - ΑΕΚ ή Παναθηναϊκός θα πάρουν το πρωτάθλημα

Kataskopos speaking
Βλέποντας το ματσάκι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, κατάλαβα πως ο Δικέφαλος έφτασε στο τέλος του. Οι παίκτες του, μετά από μια ομολογουμένως φοβερή χρονιά έχουν ξεζουμιστεί. Έχουν χάσει την ενέργειά τους και ύστερα από τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, έχουν αδειάσει και ψυχικά μέσα τους. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα χθες που έπαιζαν με τα δεύτερα του Ολυμπιακού.

Ο Ρουμάνος πληρώνει την αλαζονεία του και ο Σαββίδης την τσιγκουνιά του. Στις μεταγραφές του Ιανουαρίου, δεν πήρε άλλους 2-3 παίκτες που θα βοηθούσαν την ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό μέχρι τέλος Μαΐου. Όπως άλλωστε είχε κάνει στο πρωτάθλημα που πήρε το 2019. 

Φώναζε η ομάδα πως χρειάζεται ένα μεγάλο στράικερ σαν τον Πρίγιοβιτς και έναν χάφαρο σαν τον Ολιβέιρα της Πόρτο. Δεν γίνεται να βγάλεις τρεις διοργανώσεις με τον 36χρονο Τάισον στα φτερά και τον Μεϊτέ και τον Κεντζιόρα, να παίζουν σ' όλα τα ματς. Πάγκο δεν έχεις! Χθες η μοναδική σου ποιοτική επιλογή ήταν ο Ντεσπότοφ. Όλοι οι άλλοι κάνουν μόνο για τον Αστέρα Τρίπολης. 

Τι θα γίνει ρε Κωνσταντέλια με τα ψυχολογικά σου; Πότε θα πάρεις την ομάδα στις πλάτες σου; Πότε θα κάνεις το ματς της ζωής σου; Ο Κουλιεράκης είναι δύο χρόνια μικρότερός σου και έχει πάρει μόνος του παιχνίδια, εσύ πότε; Μόνο ντρίπλα, σόου και από ηγέτης... μαμ, κακά και νάνι είσαι! Κρίμα, γιατί θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος. Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος και αν ο Άρης κατακτήσει το κύπελλο και ο ΠΑΟΚ βγει τέταρτος, τότε πάει και η ευρώπη. 

Όσο ο Σαββίδης είναι «φάντασμα», ο Δικέφαλος δεν πρόκειται να πάρει κάποιο τίτλο. Μόνο όταν πατήσει ξανά το πόδι του στο γήπεδο και λυθούν τα μάγια, τότε θα δει χαρά η Τούμπα! Γιατί δυστυχώς, ο γιος του ο Γιώργης, δεν είναι ηγέτης και δεν μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες της.

Στο ματς της Τετάρτης μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, παίζεται το μισό πρωτάθλημα. Αν η Ένωση πάρει το ματς είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την κούπα. Από την άλλη πλευρά, αν ο Τερίμ πάρει κάνα διπλό στη Φιλαδέλφεια, τότε μπαίνει σε θέση ισχύος. Την ώρα που ο Ολυμπιακός ονειρεύεται ευρώπη! 

Η ΑΕΚ στον αγώνα με τον Άρη δεν μου άρεσε. Αναχρονιστικό και άναρχο ποδόσφαιρο. Ακόμα παίζει μπάλα αυτός ο Αραούχο; Πήγαινε αγόρι μου, πλάσαρε κάνα ρούχο στην μπουτίκ σου, γιατί πλέον μπάλα δεν μπορείς να παίξεις. Αλήθεια ο παικταράς ο Γκαρσία που είναι; Όλο προβλήματα με τραυματισμούς αυτό το παιδί. Ο Άρης ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληξη παρουσιάστηκε αγνώριστος! Μόνο ο Κουτεσιώτης έπαιξε σαν «σκύλος» γιατί ήθελε να αποδείξει σ' όλους πως δεν είναι άχρηστος, όπως τον κατηγορούν. 

Ειλικρινά, θέλω να τον πάρει ο Βάζελος! Όχι για κανέναν άλλο λόγο (αντιπαθώ τον Αλαφούζο!), αλλά για τον Φωτάρα. Τι να πω για αυτό το παιδί; Δεν υπάρχει υγιής φίλαθλος που να μην τον συμπαθεί. Νομίζω πως δικαιούται να πάρει τον τίτλο και να φύγει στο εξωτερικό να κάνει σπουδαία καριέρα. Η εξέλιξή του τα τελευταία χρόνια είναι εντυπωσιακή! Παικταράς που θα κάνει σπουδαία πράγματα σε πολύ μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Και να φανταστείς πως ο Αλαφούζος τον πήρε μόνο 300.000 από τον Κομπότη και θα τον πουλήσει 10.000.000 ευρώ.

3 σχόλια:

  1. και γω ο Βαζελος θελω ρε κατασκοπε ! Παμε για 2πλο την Τετάρτη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΙΠΛΟ ΦΙΛΕ......ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ.ΒΕΡΟΙΑ OLD SCHOLL 21

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ