Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νίκη γοήτρου της Βέροιας κόντρα στην Αγία Μαρίνα με 1-0

Δυστυχώς υποβιβάστηκαν και οι δύο ομάδες της Ημαθίας
Η Βέροια ήταν η νικήτρια του ημαθιώτικου ντέρμπι της Γ’ Εθνικής, καθώς κέρδισε τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας με 1-0 για την 32η αγωνιστική.

Στο ξεκίνημα του αγώνα η Βέροια ήταν αυτή που είχε την μπάλα στα πόδια της και ήλεγχε τον ρυθμό του, ωστόσο η κατοχή δεν έφερε ουσία. Μοναδική ευκαιρία στην αντίπαλη εστία η σέντρα του Μπάλλα στο 10ο λεπτό, με τον Φασίδη να κάνει προβολή, αλλά τον Μυλωνά να βάζει το κορμί του και την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Δείτε φωτογραφίες της αναμέτρησης στο sportsfan.gr

Η Αγία Μαρίνα απάντησε στις τελικές στο 17ο λεπτό, με εκτέλεση φάουλ του Λέκα που είχε ως αποδέκτη τον Τότσκα, ο οποίος με το κεφάλι την έστειλε αρκετά άουτ. Ακολούθησε μια μικρή επιθετική κυριαρχία της Αγίας Μαρίνας πρώτα με προβολή του Κοσέογλου στο 23′, την οποία αντιμετώπισε αποτελεσματικά ο Ιωαννίδης και στη συνέχεια με ένα σουτ που κατέληξε αρκετά άουτ.

Η Βέροια απάντησε στην κυριαρχία με ένα δικό της επιθετικό πεντάλεπτο. Στο 28′ ο Γανόπουλος έκανε πολύ ωραία ατομική ενέργεια από τα δεξιά, “έσπασε” στον Μπάλλα, αλλά αυτός από το ύψος της μικρής περιοχής την έστειλε αρκετά ψηλά. Η πρώτη τελική στον στόχο ήρθε ένα λεπτό αργότερα με εκτέλεση φάουλ του Ντόγου και τον Γιαννόπουλο να πηδάει ψηλότερα από όλους και με το κεφάλι να τη στέλνει στην αγκαλιά του Μυλωνά.

Η μεγαλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 39ο λεπτό, με τον Ντόγο να στήνει την μπάλα στα 11 βήματα και να εκτελεί πέναλτι, αλλά για ακόμη μια φορά ο Γιώργος Μυλωνάς επιβεβαίωσε το παρατσούκλι του “Μίστερ Πέναλτι” πέφτοντας στη σωστή γωνία και κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Έτσι, οι δύο ομάδες πήγανε στα αποδυτήρια με το “φτωχό” 0-0. Στο δεύτερο μέρος η Βέροια μπήκε πολύ επιθετικά και πίεσε για να σημειώσει το πρώτο γκολ. Τον δρόμο προς τα δίχτυα αναζήτησαν οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων με διαδοχικά σουτ, με τα περισσότερα να μην είναι απειλητικά. Η πρώτη καλή εκτέλεση ήρθε στο 53′ από τον Γιαννόπουλο, ο οποίος έπιασε γεμάτο σουτ έξω από την περιοχή, με τον Μυλωνά να τη διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

Τρία λεπτά αργότερα ήρθε και η μεγάλη στιγμή, με τη Βέροια να βγαίνει στην αντεπίθεση στο 56′, τον Φασίδη να τρέχει με τη μπάλα και να επιχειρεί ένα καλό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, το οποίο απέκρουσε με τα πόδια ο Μυλωνάς, ενώ ίδια ακριβώς φάση σημειώθηκε και στο 61′ με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Στο ενδιάμεσο, η Αγία Μαρίνα είχε την πρώτη της στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο με τον Λέκα να διεισδύει στην περιοχή της Βέροιας και με τη βοήθεια της τύχης να βγαίνει σε θέση για σουτ, το οποίο απέκρουσε χωρίς δυσκολία ο Ιωαννίδης.

Η Βέροια βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 69ο λεπτό, με κερδισμένο φάουλ από τα 20 μέτρα, το οποίο εκτέλεσε συρτά ο Φασίδης και εντυπωσιακά έγραψε το 1-0.

Άλλο ένα συρτό σουτ επιχείρησε ο Ντόγος στο 75′, το οποίο αν και δεν ήταν κακό, δεν απείλησε τον Μυλωνά, παρά την προσπάθεια του Χατζηπάντου να τον ξεγελάσει.

Ο ρυθμός του αγώνα, στη συνέχεια, έπεσε αρκετά, με τη Βέροια να διαχειρίζεται το προβάδισμά της και την Αγία Μαρίνα να ψάχνει χώρους, αλλά να μη τους βρίσκει. Κάπως έτσι, η Βέροια κέρδισε με 1-0 στο ημαθιώτικο ντέρμπι και πήρε το πρώτο της τρίποντο μετά από έξι αγωνιστικές.

Διαιτητές: ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΑΔΡΑΜΑΝΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ (Πέλλας).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΠΣ Βέροια (ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ): ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΖΟΥΡΚΟΣ (ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ 44′), ΤΖΟΡΝΤΑΝ, ΝΤΟΓΟΣ, ΠΑΝΤΑΖΕΛΟΣ, ΦΑΣΙΔΗΣ, ΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΡΑΤΣΙΑΝΟΣ, ΖΕ ΕΣΟΝΟ, ΜΠΑΛΛΑΣ (ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ 73′), ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας (ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ): ΜΥΛΩΝΑΣ, ΤΟΤΣΚΑ, ΡΑΔΗΣ, ΤΖΑΛΙΛΗΣ (ΓΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 77′), ΚΟΣΕΟΓΛΟΥ (ΤΣΟΛΑΚΗΣ 53′), ΛΕΚΑ (ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ 69′), ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Α., ΔΗΜΗΤΡΟΥΣΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Β.

2 σχόλια:

  1. Αντε Ζαφείρη τα κατάφερες.
    Με το Μακροχώρι η Βασίλισσα.
    Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται.
    Ξέρεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πάγκος της Αεκ που σκούπιζες τι χρώμα είχε;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ